Vjenčanje godine

VIDEO Pogledajte tko je sve došao na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše

Foto: Miroslav Lelas/Pixsell
1/12
19.02.2022.
u 19:30

Košarkaš Dino Rađa u crkvu je došao u pratnji supruge Viktorije koja je izabrala upečatljivo crveno odijelo, a s njima u društvu je bio i njihov najmlađi sin.

Među prvim uzvanicima na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše u crkvu svetog Dominika stigao je bivši košarkaš Žan Tabak sa suprugom, a ubrzo nakon njega u crkvu je stigla Hanina teta Brankica su suprugom Ivanom Šolom. Hanin brat Ivan Huljić odabrao je elegantno bordo odijelo za sestrino vjenčanje i u crkvu je došao bez pratnje. Košarkaš Dino Rađa u crkvu je došao u pratnji supruge Viktorije koja je izabrala upečatljivo crveno odijelo, a s njima u društvu je bio i njihov najmlađi sin. Prije samih mladenaca u crkvu su istim vozilom stigli bračni par Vjekoslava i Tonči Huljić te Snježana i Zoran Grašo, a nakon njih pred crkvu su stigli i mladenci s kumovima.

Hana je za vjenčanje odabrala vjenčanicu koju je samo za nju dizajnirao modni brend Arileo s kojima godinama surađuje i koji su radili haljine za brojne društvene događaje na kojima se pojavljivala. 

Kako se pisalo večeras će svadba i večera poslije biti samo za uski krug prijatelja i obitelj, a Hana i Petar veliko slavlje s prijateljima namjeravaju organizirati nakon ljeta. Svoju ljubav su Hana i Petar u tajnosti držali do listopada prošle godine kada su prvi put snimljeni zajedno u šetnji centrom Zagreba, a ubrzo nakon toga Hana se i preselila kod Petra. Romansa dvoje glazbenika čije su obitelji već desetljećima prijateljski i poslovno povezane rodila se prošlog ljeta, nedugo nakon što je javnost saznala kako su nakon 24 godine veze prekinuli Danijela Martinović i Petar.

 

Ključne riječi

Komentara 7

ČS
Čuvaj se senjske ruke
22:32 19.02.2022.

Jesu li to slike iz Beograda? Gdje su trubači?

BI
billynik
23:47 19.02.2022.

Važno da je Rađa tu, sad region može mirno spavati. Smeće od čovjeka.

HE
Hecata
21:05 19.02.2022.

Stvarno već iskaču iz paštete, ma pustite nas više na miru pa nisu jedini uplovili u bračnu luku!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije