Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOSTA JOJ JE

Meri Cetinić ponovno upozorila na to kako je u medijima miješaju s drugom pjevačicom

Foto: Davor Višnjić/Pixsell
1/4
15.10.2021.
u 06:30

- Ne gledam puno televiziju i nisam gledala, ali čujem da je jučer u jednoj zabavnoj emisiji, na pitanje "Tko pjeva pjesmu More"?, kao točan prošao odgovor "Zorica" !!? To je točno isto kao da na pitanje"Tko pjeva pjesmu "Ima jedan svijet"? odgovor bude "Meri Cetinić" !!? - napisala je Meri

Glazbena diva Meri Cetinić (68) na svom je Facebook profilu još jednom upozorila na činjenicu kako je u medijima često mijenjaju s kolegicom Jasnom Zlokić. Posljednja zamjena dogodila se u jednoj zabavnoj emisiji na televiziji.

- Ne gledam puno televiziju i nisam gledala, ali čujem da je jučer u jednoj zabavnoj emisiji, na pitanje "Tko pjeva pjesmu More"?, kao točan prošao odgovor "Zorica" !!? To je točno isto kao da na pitanje"Tko pjeva pjesmu "Ima jedan svijet"? odgovor bude "Meri Cetinić" !!? - napisala je Meri i dobila brojne poruke podrške. 

- Živimo u svijetu u kojem je površnost način života, tako da ovakvi gafovi nisu ništa neobično ili zabrinjavajuće ... Nekad si za to dobio otkaz, danas te unaprijede... Bolesna vremena - poručila joj je jedna obožavateljica. 

Podsjetimo, pvo nije prvi put kako je Meri Cetinić upozoravala da je često miješaju s kolegicama. Tako je lani pisala o tome da su je neupućeni novinari miješali s Jasnom Zlokić.

- Ova manipulacija i svinjarija ponavlja se već jako dugo po medijima. Stave sliku Jasne Zlokić i napišu da sam to ja. Tako mi prošle godine za moj jubilarni koncert za 40 godina samostalne karijere novinarka iz našeg poznatog časopis zatraži intervju, ali da me slika sa unučicom, iako je ja nemam, ali ima Jasna. Ili dođe novinarka iz Zagreba i napravi cijelu reportažu s mojim slikama u Blatu na Korčuli i onda objavi tekst u kojem se cijelo vrijeme spominje kako "skitnica" provodi svoje vrijeme u Blatu.

Ili izađe LP s najvećim hitovima osamdesetih i među njima "Samo simpatija" s mojim imenom, a na naslovnici ploče velika fotografija Jasne Zlokić, iako na ploči nema niti jedna njezina pjesma. Eto, i na križaljci čitatelji trebaju napisat moje ime, iako je na slici Jasna!? Sve to slučajno!?" napisala je Meri.

VIDEO: Sanja Doležal otkrila istinu o Dini Jelusiću i 'pogledu u njezin dekolte' 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

BA
baba44713
09:51 15.10.2021.

Vjerujem da gospođu Kondžu ovo iritira, ali budući da je Magazin promijenio toliko pjevačica zbilja nije neobično da se ljudi ponekad zbune...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije