Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uživa na egzotičnom mjestu

Meri iz MasterChefa podijelila fotografiju u kupaćem kostimu: 'Bolje da ljulja nego da žulja!'

Foto: instagram
1/7
10.03.2024.
u 20:00

Influencerica je objavila fotografiju na kojoj grli supruga Juru, a u prvom planu bila je njezina figura u kupaćem kostimu.

Bivša natjecateljica MasterChefa i tiktokerica Meri Goldašić ovih dana boravi na Zanzibaru gdje je otputovala sa svojim suprugom i djecom. Meri na društvenim mrežama je najavila svoje putovanje, a ovih se dana javlja i fotografijama i videima. Tiktokerica je otvoreno govorila o svojoj fizičkoj transformaciji, gubitku kilograma i treniranju, a sada je i pokazala rezultat napornog rada. 

- Bolje da ljulja nego da žulja - napisala je uz fotografiju na kojoj sjedi na ljuljački.

Prije toga, objavila je fotografiju na kojoj grli supruga Juru, a u prvom planu bila je njezina figura u kupaćem kostimu. 

 Inače, Meri se nedavno pohvalila svojom transformacijom.

- Volim ovakve realne stvari. Realnu promjenu na pravom tijelu, a ne editiranja i uvlačenje trbuha - napisala je uz najnoviju objavu na svom Instagram profilu.

- Good job ženo. Samo nastavi i hvala ti što nas motiviraš uz realne stvari!!! - ohrabrila je samu sebe Meri pored snimke na kojoj prikazuje svoj izgled s 88 kg, pa kasnije sa 74 kg, iz teretane. 

Podsjetimo, Meri je nedavno podijelila i kako je napravila operaciju nosa, a cijeli proces je podijelila. 

- Nakon 15 dana i sad kad sam vidjela rezultat mogu reći da sam stvarno zadovoljna iako je sve još uvijek natečeno, ali vidi se definicija i drugačiji oblik, disanje mi je super - rekla je Meri. Otkrila je da se podvrgnula operativnom zahvatu. Nakon toga otkrila je i da je sve dobro prošlo te ispričala svoje iskustvo i osjećaje. Meri je iz estetskih i zdravstvenih razloga operirala nos.

- Ovo će biti jedan iritantan VoiceOver jer mi je sve začepljeno. U 7 sati išla sam u bolnicu, a već u 7 i 30 bila sam u operacijskoj sali. Sve je prošlo u savršenom redu i doktorica kaže da smo riješili devijaciju i estetski zaista izgleda lijepo. Sad je jako natečeno, ali kroz godinu dana će se vidjeti finalni rezultati - objasnila je na početku pa dodala i da joj nije bilo svejedno.

- Bilo me strah na samo jutro operacije, bojala sam se najviše te anestezije, ali je stvarno brzo prošlo. Isti dan smo izvadili tampone i očistili nos i već u 18 sati bila sam puštena kući - rekla je. Obećala je i da će pratiteljima odgovoriti na sve što ih dalje zanima o ovom zahvatu, a oni su joj u komentarima poželjeli brz oporavak.

VIDEO Gdje je danas Stefany Hohnjec?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije