PONOSNI OTAC

Prije vjenčanja svog sina u Dubrovniku Rod Stewart je ovo rekao okupljenim novinarima

Rod Stewart stigao na vjenčanje svog sina u Dubrovniku, turisti su ga opkolili
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/14
31.05.2024.
u 18:55

Među prvim uzvanicima u u Crkvi svetog Ignacija pojavio se slavni Rod Stewart u društvu supruge Penny. Izazvao je veliki interes turista koji su se zatekli u blizini crkve i koji su ga fotografirali

Amerikanka konavosko-hercegovačkih korijena Nicole Artukovich i poznati hokejaš Liama Stewarta, sin slavnog glazbenika Roda Stewarta i supermodela Rachel Hunter, vjenčali su se danas u Crkvi svetog Ignacija na Jezuitima u Dubrovniku. Mladenka je za svoj veliki dan odabrala vjenčanicu s potpisom hrvatske dizajnerice Aleksandre Dojčinović, a mladoženja je nosio elegantno bijelo odijelo. Među prvim uzvanicima u u Crkvi svetog Ignacija pojavio se slavni Rod Stewart u društvu supruge Penny. Izazvao je veliki interes turista koji su se zatekli u blizini crkve i koji su ga fotografirali.

Prije ulaska u crkvu okupljenim je novinarima, prenosi Dubrovački dnevnik, Rod rekao: Ponosan sam što sam u Hrvatskoj. Dok je mladenka dolazila prema crkvi počela je i kiša, ali to joj nije nimalo zasmetalo i s osmijehom je koračala prema crkvi. Njezin budući suprug Liam do crkve je stigao u pratnji mame Rachel Hunter. 

Rod Stewart stigao na vjenčanje svog sina u Dubrovniku, turisti su ga opkolili
1/54

VEZANI ČLANCI

Liam i Nicole već su neko vrijeme u Dubrovniku gdje su nadgledali sve pripreme svog vjenčanja, a jučer su svim uzvanicima na vjenčanju priredili i zabavu dobrodošlice. Veliko svadbeno slavlje večeras će se održati na tvrđavi Lovrijenac gdje će između ostalog gosti uživati u tradicionalnim dubrovačkim jelima. Na stranici koju su Liam i Nicole otvorili kako bi svoje goste uputili u sve detalje vjenčanja napisali su i kako je počela njihova ljubavna priča.

- Zaljubilo se dvoje šesnaestogodišnjaka. Kad je Nicole završila srednju školu i koledž u Kaliforniji, Liam je otišao u Washington, a zatim na Aljasku igrati profesionalni hokej. Daljina je samo još više raznježila njihova mlada srca. Hodali su osam godina, živjeli u dvije zemlje i putovali u sedam drugih. Život se dogodio, tri godine su išli svojim putem i kako kaže stara poslovica, kao suđeni jedno drugom, našli su put natrag. Njihova ljubav nikad nije izblijedjela – opisali su mladenci svoj put. Naveli su i kako su kupili prvi dom u siječnju 2023., te poželjeli dobrodošlicu svom sinu Louieju Marku Rodericku Stewartu rođenom 12. svibnja 2023. Liam je Nicole zaprosio 2. srpnja 2023. godine. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije