Neočekivana situacija

FOTO Baby Lasagna tetovirao obožavateljicu, ovo nitko nije očekivao! 'Možete li vjerovati?'

Foto: Instagram screenshot
1/30
31.05.2024.
u 15:40

Na ruci joj je istetovirao slovo B, a čini se da je i on bio vrlo zadovoljan tetovažom

Glazbenik Baby Lasagna nakon postignutog povijesnog i vrhunskog rezultata na ovogodišnjoj Euroviziji zaludio je obožavatelje diljem Hrvatske, ali i Europe, a jedna je njegova obožavateljica otišla i korak dalje. Naime, na društvenoj mreži TikTok, Marko Purišić podijelio je trenutak kako tetovira jednu djevojku koje je poželjela baš njegov autogram, a kako je to izgledalo pogledajte u našoj galeriji.

Na ruci joj je istetovirao slovo B, a čini se da je i on bio vrlo zadovoljan tetovažom. - Možete li vjerovati? Ja ne mogu - napisao je u opisu videa u kojem tetovira djevojku. Marko je i sam poznat kao veliki ljubitelj tetovaža te je nedavno pokazao i svoju novu tetovažu.

 

FOTO Pogledajte kako Baby Lasagna tetovira obožavateljicu

1/7

 

Podsjetimo, izvođač Baby Lasagna bio je ovogodišnji predstavnik Hrvatske na Euroviziji te je osvojio visoko drugo mjesto s najviše bodova od glasova publike, pa mu je pobjeda zapravo promaknula za dlaku. Njegov hit "Rim Tim Tagi Dim" harao je glazbenim ljestvicama i dugo je bio prvi na hrvatskoj Billboard ljestvici. Ipak, reper Hiljson Mandela srušio ga je s trona te se i sam pohvalio da je on sada na prvom mjestu s pjesmom "Ankaran" koju izvodi s srpskim reperom Bibom iz grupe Crni Cerak. 

 

@thebabylasagnaofficial who wants get tattooed? 🤣 #tattoo #babylasagna #signature #fyp ♬ GTA San Andreas Theme (Remake) - Ben Morfitt (SquidPhysics)

 

VEZANI ČLANCI:

- Službeno: Hiljson Mandela broj 1 na hrvatskom Billboardu. Nakon što smo postali broj 1 na YouTube trendingu u Sloveniji, Srbiji i Hrvatskoj i popeli se na broj 3 u Crnoj Gori, 4 u Makedoniji i 7 u Bosni i Hercegovini, sada smo na vrhu Billboard ljestvice za Hrvatsku. Svi koji ste sumnjali, ma hvala Vam! - poručio je radosno Hiljson Mandela uz fotografiju na kojoj se pokazuju prva tri mjesta domaćeg Billboarda. Nakon Hiljsona i Baby Lasagne, na trećem mjestu je triljski reper Grše koji s Miach pjeva "Fantaziju".

VIDEO: Primanje dan uoči svadbe Nicle Artukovich i Liama Stewarta

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije