Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pokazala snimku

Meri iz MasterChefa potpuno se transformirala: 'Volim realne stvari, a ne editiranja i uvlačenje trbuha'

Foto: Nova TV
1/5
16.01.2024.
u 18:30

Meri se nakon odlaska iz showa posvetila radu na sebi, te se okrenula zdravijem načinu života

Meri Goldašić, influencerica koja se natjecala u showu MasterChef, a nedavno i u kulinarskoj emisiji "Riba na torti", gdje je i pobijedila, osvojila je simpatije šire domaće javnosti. Meri se nakon odlaska iz showa posvetila radu na sebi, te se okrenula zdravijem načinu života. Sada se pohvalila svojom transformacijom.  

- Volim ovakve realne stvari. Realnu promjenu na pravom tijelu, a ne editiranja i uvlačenje trbuha - napisala je uz najnoviju objavu na svom Instagram profilu. - Good job ženo. Samo nastavi i hvala ti što nas motiviraš uz realne stvari!!! - ohrabrila je samu sebe Meri pored snimke na kojoj prikazuje svoj izgled s 88kg, pa kasnije sa 74kg, iz teretane. 

U MasterChef se, otkrila je u jednom razgovoru, prijavila jer obožava kuhati, a podijelila je i neke detalje o svom životu te je otkrila da je zbog teške financijske situacije u kojoj se našla jednom prilikom čak prala i toalete na gradilištu. ''U MasterChef sam se odlučila prijaviti jer obožavam kuhati, mislim da ne znam koliko bih voljela znati, a gdje ćeš bolje naučiti nego pod pritiskom, pred očima nacije. Uvijek sam voljela isprobavati nove stvari i ovo je definitivno bilo na mojoj listi želja'', rekla je za Dnevnik.hr. Otkrila je kako je baka najviše na nju utjecala.

VEZANI ČLANCI

''Baka je imala najveći utjecaj na mene kroz život budući da sam s njom provodila najviše vremena. Znatiželja da naučim pripremati njena jela na kojima sam odrasla i koja do današnjeg dana ona priprema mojoj obitelji i meni, pokrenula je tu ljubav koju sada imam prema kuhanju."

''Radila sam od četrnaeste godine razne poslove. Počela sam s ocem u njegovu restoranu, konobarila sam dugi niz godina, bila sam i poslovođa tri godine u japanskom restoranu u Kopenhagenu, a u vrijeme osobne financijske krize čak sam i prala toalet na gradilištima. Nakon selidbe u Švedsku suprug i ja smo donijeli odluku da je vrijeme da se posvetim struci jer sam diplomirala marketing i komunikacije. Zaposlila sam se u odličnoj IT firmi u Stockholmu i mjesec dana nakon što sam rodila mlađeg sina otvorila sam svoj webshop. Financijska neovisnost mi je, kao ženi, najbitnija i nikad me nije bilo sram raditi bilo kakav posao."

VIDEO Matija Vuica: 'U tri naše posljednje minute rekla sam mu sve što sam mislila da je važno'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije