"sulejman veličanstveni"

Merve Bolugur: Sada mi se vraćaju dečki koji su me prije odbili

sulejman
Foto: Promo
15.06.2014.
u 18:00

– U srednjoj školi uopće nisam bila popularna. Bila sam obična cura zarobljena u nekom svom svijetu, poprilično sramežljiva i introvertirana.

I povjesničari se pitaju što bi bilo sa svijetom danas da Kleopatra nije bila tako fatalna žena koja je zavela Julija Cezara, a kasnije i Marka Antonija koji su igrali točno onako kako je ona svirala. Dakle, koliko god muškarci bili moćni, žene su te koje diktiraju svijetom. Još je jedna žena odigrala veliku ulogu u povijesti svoje zemlje. Sultanija Nurbanu, kaže povijest, bila je supruga Selima II. i ljepotica koja je započela eru Sultanata žena te je svojim lukavim potezima unaprijedila državu i ostala upamćena kao jedna od najsnažnijih žena Osmanskog Carstva.

Nurbanu u seriji "Sulejman Veličanstveni" igra 27-godišnja glumica Merve Boluğur koju smo gledali i u seriji "Nebo i zemlja". Lik Nurbanu na važnosti će dobiti nakon Huremine smrti jer će tada ona postati najvažnija žena na dvoru. Mervina partnera, princa Selima, igra Engin Öztürk s kojim je navodno bila u vezi, no iako su ih novinari uhvatili dok razmjenjuju nježnosti, njih dvoje tvrde da su uvijek bili samo prijatelji.

Obožavateljica Johnnyja Deppa

Ako je nečega i bilo među njima, to je sada prošlost jer je Merve sretna u ljubavi s pjevačem Muratom Dalkılıçem. Iako slovi za jednu od najljepših turskih glumica, Merve prije nije bila poželjna muškarcima.

– U srednjoj školi uopće nisam bila popularna. Bila sam obična cura zarobljena u nekom svom svijetu, poprilično sramežljiva i introvertirana. Dečki su me odbijali, ali oni koji me prije nisu htjeli, sada mi dolaze – rekla je prije nekoliko godina glumica u jednom intervjuu. Sigurna je i da se prave ljubavi pronađu vrlo rijetko.

– Mislim da osjećaj prave ljubavi čovjek doživi jedanput ili dvaput u životu – kaže Merve. Slava je, kaže, nije nimalo promijenila, a uspjeh joj se dogodio sasvim slučajno.

– Sestrična me pozvala na snimanje u jednu agenciju, ondje sam upoznala osobu koja mi je dala svoju vizitku ako poželim raditi nešto slično. Jednom sam je slučajno pogledala i shvatila da se ta agencija nalazi u mojoj ulici. Otišla sam i najprije snimala reklame, a onda je krenulo i s filmovima – pojasnila je Merve, čiji životni put roditelji u početku nisu odobravali.

– Trebalo im je neko vrijeme da se naviknu na to da im je kći glumica. A i ja sam htjela da sve to što radim izgleda profesionalno – priča Merve. S obzirom na to da u rodnoj zemlji niže uspjehe, sve je češće pitaju za fantazije o inozemnoj karijeri. No, ona zasad čvrsto stoji na zemlji, svjesna realne situacije.

Ringišpil u kući

– Najprije želim ostvariti zaista nešto veliko u Turskoj, a onda razmišljati o Hollywoodu – kaže. A na pitanje što bi rekla na pozornici Zlatnog globusa da ga jednom osvoji, kaže:
– Uf, teško pitanje, ali mislim da bih povikala: "Johnny Depp, dođi po mene".

Zgodna glumica formu održava redovitom tjelovježbom, a redovito šeta i sa svojim psom. Otkriva i da nije pretjerano rastrošna, a njezina najveća životna želja je pomalo čudna.
– Nasred kuće želim imati ogroman ringišpil. Volim takve stvari, volim zabavu, a idealan poklon za mene je glazbena kutija – otkrila je glumica u jednom intervjuu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije