Emotivna poruka

Messijeva supruga objavila fotografiju iz Pariza i poručila:"Sve promjene su isprva teške"

Foto: Instagram/ antonelaroccuzzo
1/7
11.08.2021.
u 21:45

Supruga Lea Messija (34), Antonela Roccuzzo (33) na Instagramu je podijelila fotografiju sa stadiona "Park prinčeva" u Parizu na kojem pozira sa suprugom i njihovo troje djece, a ispod objave napisala je emotivnu poruku.

Supruga Lea Messija (34), Antonela Roccuzzo (33) na Instagramu je podijelila fotografiju sa stadiona "Park prinčeva" u Parizu na kojem pozira sa suprugom i njihovo troje djece, a ispod objave napisala je emotivnu poruku.

- Predivna pozornica se zatvara, ali se otvara novo poglavlje prepuno mogućnosti. Sve promjene su isprva teške, ali zajedno ćemo nastaviti pisati svoju povijest. Volimo te Leo- napisala je Antonela suprugu koji je iz Barcelone otišao nakon 21 godinu.

Messi je jučer s obitelji doputovao u Pariz gdje je predstavljen kao novi igrač PSG-a, a potpisao je na dvije godine s mogućnosti produljenja ugovora za još godinu dana.

PARIS, FRANCE - AUGUST 11, 2021: Fans of Paris Saint-Germain F.C. greet new player Lionel Messi during his press conference at Parc des Princes Stadium. Argentinian player Leo Messi signed a two-year contract with PSG with the option of extending for a further year. Dmitry Orlov/TASS Photo via Newscom Newscom/PIXSELL
Foto: Dmitry Orlov/Newscom/PIXSELL

-Jedva čekam započeti novo poglavlje u karijeri. Klupska vizija se savršeno uklapa u moja očekivanja i ambicije. Želim napraviti nešto sjajno za ovaj klub i njegove navijače. Jedva čekam zaigrati na 'Parku prinčeva- poručio je Messi u prvom obraćanju navijačima koji su ga s oduševljenjem dočekali u Parizu.

Antonela je suprugu najveća podrška, a na Instagramu se oglasila i nakon njegovog oproštajnog govora u Barceloni.

-Kako je teško sažeti u nekoliko redaka sve ove proživljene godine! Toliko emocija koje su ostavile trag u našim životima. Ali kako se kaže, ono što nas ne ubije, čini nas jačima, a s obitelji kao bazom opet ćemo izaći na teren, jači nego ikad... Idemo kamo god, idemo zajedno, ali uvijek idemo naprijed. Volim te, ljubavi-  napisala je Antonela ispod fotografije.

VIDEO Marko Grubnić otišao u šoping avionom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije