Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kraj ljubavne priče

Mia Begović: Istina je, predali smo papire za sporazumni razvod braka

žnidarić
Arhiva 24sata
06.07.2010.
u 14:42

Iako iza sebe imaju zaista romantičnu priču, a njihovo upoznavanje i početak veze nalikovali su onima iz nekoga uzbudljivog romana, šestogodišnji brak nažalost nije opstao.

– Istina je da se razvodim. Željko i ja predali smo papire za sporazumni razvod braka. R­a­stajemo se u miru, dostojanstveno i civil­izirano. Moram napomenuti da za naš raz­vod nisu krive treće osobe, nego isključivo ljubav koja jednostavno više ne živi na našim adresama. No sigurno je da ćemo zauvijek ostati prijatelji, uvijek biti tu jedno za drugo. Tema mi je suviše bolna da bih o njoj više govorila. I za­to vas molim da poštujete našu privatnost, tugu koju u ovom životnom trenutku duboko pr­oživ­ljavam – rekla je glumica Mia Begović i potvrdila da je to njezino službeno priopćenje svim medijima te da se o rastavi više neće javno očitovati.

Iako poduzetnik Željko Žnidarić i Mia iza sebe imaju zaista romantičnu priču, a njihovo upoznavanje i početak veze nalikovali su nekom uzbudljivom romanu, brak nije opstao.

Božić je bio njihov dan

Upoznali su se prije sedam godina u Gradskom poglavarstvu, ispred vrata pročelnika za kulturu, i to je bila ljubav na prvi pogled. Željko ju je pozvao da mu se pridruži u kazalištu Kerempuh, a Mia je te večeri imala predstavu u Gavelli. Lako su našli kompromis i dogovorili se za susret nakon predstave. Prohodali su tri mjeseca poslije prvog spoja, na Božić, i tada se prvi put i poljubili. Godinu dana poslije na isti su se dan i vjenčali.

Tijekom šest godina njihova braka bilo je i priča kako prolaze kroz ružne faze, ali Mia i Željko uvijek bi to iznova demantirali.

Posljednje glasine, nažalost, ipak su se pokazale točnima, a kao jedan od razloga razvoda navode se Žnidarićevi poslovni problemi uzrokovani recesijom. Po­sljednji put zajedno su viđeni u 11. veljače na proslavi 40. rođendana kult­ne zagrebačke diskoteke Saloon.

– Zavodio me osmijesima, nježnošću i pažnjom. Jednom mi je čak, dok je bio na poslovnom putu, a meni je bio prvi rođendan nakon što smo prohodali, dostavom poslao kišobran za koji sam jednom rekla da ga želim i, naravno, cvijeće. Meni je taj znak pažnje mnogo značio jer sam tada shvatila kako me on sluša i misli na mene – kazala je u veljači poznata kazališna i televizijska glumica.

Svatko na svoju stranu

Tom je prilikom, prije samo pet mjeseci, dodala kako između njih dvoje još ima mnogo romantike, ali za to se, istaknula je, treba svakodnevno boriti. Svaki je dan, govorila je tada, borba kako bi veza uspjela. Nažalost, njihova je borba završena, a u njoj nema ni gubitnika ni pobjednika. Mia i Željko dalje nastavljaju svatko svojim putom, ali – tvrdi ona – kao prijatelji.

Vijest o rastavi prvi je objavio internetski portal magazina Story.

Ključne riječi

Komentara 21

SA
sargu123
18:29 06.07.2010.

Bio je brak IZ INTERESA , sada se razvode , opet IZ INTERESA ! Fuj , bljak , izbljuv .

DU
Deleted user
15:17 06.07.2010.

jao jeste me rastuzili. dodje mi da zaplacem.

UD
Utjerivać dobroga
13:05 08.07.2010.

\"Prohodali su tri mjeseca poslije prvog spoja, na Božić, i tada se prvi put i poljubili. Godinu dana poslije na isti su se dan i vjenčali.\" imala j edobru obranu:))) a kad mu je dala? na Uskrs?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije