VEČERNJI PODCAST

Mia Dimšić otkrila nam je kome je posvećena pjesma 'Guilty pleasure' te odgovorila na optužbe za plagijat

Mia Dimšić
Foto: Vecernji.hr
1/8
24.02.2022.
u 17:00

- Zapravo, "Guilty Pleasure" je moje razmišljanje na glas o tom konceptu da smo svi odgojeni kako trebamo završiti s tom jednom osobom. Nije mi dalo mira to pitanje - kako nećeš znati da ćeš sutra promijeniti mišljenje - rekla nam je Mia

Osječka pjevačica Mia Dimšić i njen menadžer i koautor pjesme "Guilty Pleasure" bili su gosti današnjeg Večernjaovog podcasta u kojem su govorili o njenoj pobjedi na Dori te planovima prije odlaska u Torino. 

Baš kao i druge pjesme koje je napisala, i ova ima autobiografskih elemenata.

- Bilo je svakakvih slučajeva kroz srednju školu i fakultet. Zapravo, "Guilty Pleasure" je moje razmišljanje na glas o tom konceptu da smo svi odgojeni kako trebamo završiti s tom jednom osobom. Nije mi dalo mira to pitanje - kako nećeš znati da ćeš sutra promijeniti mišljenje. O tome sam razmišljala dok sam pisala tu pjesmu koja je ipak u pop izričaju, pa je bitno i da ima zarazni ritam na koji će ljudi plesati i neće razmišljati o čemu se radi u njoj, rekla je Dimšić koja je i odgovorila na optužbe kako je plagirala Taylor Swift.

- Ona mi je veliki uzor, a "Gulity Pleasure" ne kopira niti jedan njen ton, nego možda ugođaj. Bila bih najsretnija kada bi Taylor čula moju pjesmu i javila mi se - kazala je Mia. Što nam je još rekla, pogledajte u videu: 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije