Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pobjednička pjesma

Mia Dimšić ovako je komentirala napise kako njezina pjesma nalikuje hitu Taylor Swift

Opatija: Mia Dimšić ovogodišnja je pobjednica Dore
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
20.02.2022.
u 13:16

Glazbu i stihove za pjesmu "Guilty Pleasure" je napisala Mia uz pomoć Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića.

Nakon što je Mia Dimšić s pjesmom "Guilty Pleasure" proglašena pobjednicom Dore i predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Torinu, mnogi su primijetili kako pobjednička pjesma Dore ima dosta sličnost s hitom Taylor Swift "Willow".  Glazbu i stihove za pjesmu "Guilty Pleasure" je napisala Mia uz pomoć Vjekoslava Dimtera i Damira Bačića, a za aranžman je zaslužan Ante Gelo.  Mia nikada nije skrivala kako joj je Taylor od njezinih glazbenih početaka veliki uzor i na komentare kako je njezina pjesma jako slična s hitom koji potpisuje Swift, naša pjevačica je dala komentar na takve usporedbe.

- Meni je ona, ne samo najdraži pjevač i kantautor, nego mi je sve. Svaka njezina izjava, citat, način, radna etika te žene, njezin put, njezina odlučnost u životu, ma meni svaka usporedba s Taylor Swift može bit samo kompliment jer realno, moje skromno mišljenje je da je ona trenutno najjači tekstopisac na svijetu. Meni osobno, kao nekome tko pazi na tekstove i jako je na njih slab - kazala je za 24 sata

Kada je prije pet godina objavila album "Život nije siv" mnogi su sada 29-godišnju Miju usporedili s Taylor i ocijenili kako njezine pjesme imaju moderan američki country zvuk.  - Moj najveći glazbeni uzor je Taylor Swift uz čije sam country albume prošla cijelu srednju školu i to neko kritično razdoblje traženja sebe. Od nje sam sigurno najviše naučila o pisanju i tome kako na papir prenijeti slike iz svog života, ali tekstualno mi je najveća inspiracija glazba koju piše i izvodi Kacey Musgraves - rekla je rada Mia za Gloriju

VIDEO Pogledajte tko je sve došao na vjenčanje Hane Huljić i Petra Graše

Ključne riječi

Komentara 29

PR
Prekosutra
13:44 20.02.2022.

Pjesma nije plagijat! Stil je slican. Neovisno o tome, pjesma je u redu, izvedba takodjer. Potrebno je malo tehnicki obraditi zvuk. I bit ce dobra predstava na Eurosongu.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
16:51 20.02.2022.

Nakon 10 sekundi sam prepoznao Taylor Swift !

BE
Beee
17:05 20.02.2022.

Kva kva

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije