ZVIJEZDA DOMAĆE GLAZBENE SCENE

Miach predstavlja novi samostalni singl “Iluzija”, a prateći videospot već je u Youtube Trendingu

Foto: Ana Cindrić
1/11
26.08.2024.
u 23:15

- Ovo mi je do sad možda bio i najzabavniji proces izrade pjesme, jer je išao skroz prirodno i nismo ništa uzimali preozbiljno, već smo pustili da pjesma ima svoj “zaigrani” vibe, barem što se tiče teksta, ispričala je Miach o novom singlu

Nakon što je oduševila publiku debitantskim albumom "Insomnia", s kojeg su se istaknuli singlovi "Led" i "Tempo", zagrebačka glazbenica i autorica Miach predstavlja novu autorsku pjesmu. Kao prvi novi solo autorski singl u ovoj godini donosi pjesmu "Iluzija", čiji prateći videospot je u manje od 24 sata od objave ušao u YouTube Trending u Hrvatskoj.

"Ovo mi je do sad možda bio i najzabavniji proces izrade pjesme, jer je išao skroz prirodno i nismo ništa uzimali preozbiljno, već smo pustili da pjesma ima svoj “zaigrani” vibe, barem što se tiče teksta" objašnjava Miach o novom singlu, koji uz nju autorski i producentski potpisuje Mihovil Šoštarić - Lockroom.

Prateći videospot kreirao je uigrani dvojac i njeni stalni suradnici - Luka Matković i Ana Cindrić, a o ponovnoj suradnji otkriva: "Ovo nam je već peti videospot na kojem surađujemo. Oduševljena sam njihovim radom i vjerujem da ćemo zajedno snimati još dugi niz godina". Styling potpisuje Marcela Vrček, šminku Dora Rešetar, a hair-styling Fran Brunović.

VEZANI ČLANCI:

Od svog prvog nastupa na festivalu Lil Drito u rujnu 2022. godine do danas, Miach se svojim jedinstvenim spojem glazbenog, modnog i vizualnog izračaja oblikovala u jednu od vodećih “it” djevojaka nove generacije domaće glazbene scene. Pažnju šire javnosti zaokupila je hit-singlom "NLO" ft. Hiljson Mandela, a zatim oduševila publiku i hvaljenim debitantskim albumom "Insomnia", objavljenim u studenom 2023. godine, u izdanju diskografske kuće yem.

Početkom ove godine našla se i na prvom mjestu Billboard Croatia Songs charta, kao gošća u Gršinom singlu “Fantazija”, a njen singl "Led" također je u tom periodu zauzeo Top 25 poziciju. U njenoj dosadašnjoj karijeri do sada se ističu i priznanja u obliku nagrada Cesarica, Porin i Večernjakova ruža.

GALERIJA: Nakon incidenta na granici sa Srbijom, Severina se javila na Instagramu: To što mi se dogodilo, ne želim da se ikad ikome ponovi

1/16

U ožujku ove godine održala je i rasprodani prvi samostalni koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture, kojim je potvrdila svoj autorski i kreativni potencijal. Prethodnih nekoliko mjeseci održala je i niz festivalskih i samostalnih nastupa diljem Hrvatske, među kojima su festivali Zagreb Beer Fest, Drito X, Graffiti na gradele i Beat na moru, koncerti u Zadru, Splitu, Primoštenu, Rovinju,...kao i nastup u pulskoj Areni, kao support act koncertu Jasona Deruloa.

U narednim tjednima nastupit će u Makarskoj, Karlovcu i Sisku, a slijedi i njen prvi nastup u Beogradu, 6. rujna u klubu Barutana, zajedno s glazbenicama Jymenik i tam, s kojom je nedavno ostvarila suradnju u zajedničkoj pjesmi "Vanilla Sky".

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije