O mrtvima sve "najbolje"

Michael Jackson Hitlera nazivao genijem

jackson
AFP
25.09.2009.
u 09:08

Kralj popa, prema tvrdnjama The Suna koji posjeduje snimljene vrpce između Jacksona i njegova prijatelja, nacističkog vođu zbog njegovih manipulativnih sposobnosti na njemački narod nazvao je - genijem.

Tabloidi i dalje nastavljaju preispitivati ostavštinu legendarnog kralja popa Michaela Jacksona.

Naravno, više-manje nikoga ne zanima priča o njegovoj glazbenoj ostavštini gdje je Jacko napravio sjajan posao ponajprije u osamdesetima, nego u pravi plan izlaze trivijalnosti iz njegova života, kojih je, kao što znamo, zbog njegova ekscentričnog života bilo dovoljno da se "nahrane" svi tabloidi diljem svijeta.

Upravo je perjanica žutoga novinarstva, britanski The Sun prenio kako je Jackson hvalio Hitlerove sposobnosti privlačenja pozornosti u javnosti.

Isto tako kralj popa, također prema tvrdnjama The Suna, koji posjeduje snimljene vrpce između Jacksona i njegova prijatelja, nacističkog vođu zbog njegovih manipulativnih sposobnosti na njemački narod naziva - genijem.

The Sun ističe da je to samo mali dio senzacionalnih razgovora koje će objaviti.

 

Ključne riječi

Komentara 2

MA
Maslova
11:38 25.09.2009.

I što ako ga je i nazvao genijem? Nazvati nekoga genijem ne mora isključivo imati pozitivnu konotaciju...Tip je slikao, zar sad nitko ne bi smio reći da je bio talentiran zato što je u drugim aspektima života bio monstrum? Ne budimo licemjerni...

SM
SMITSMIT
10:36 25.09.2009.

kako se lova zardjuje, na nečijoj smrti.... tko zna zna..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije