Baka Jade čeka dijete

Mick Jagger postao pradjed!

'Mick Jagger from The Rolling Stones performs on stage during Barclaycard British Summer Time in Hyde Park, London.Photo: Press Association/PIXSELL'
Foto: 'Anthony Devlin/Press Association/PIXSELL'
1/3
19.05.2014.
u 17:05

Mick Jagger postao je pradjed. Njegova unuka Assisi rodila je djevojčicu. 70-godišnjak je dočekao sretnu vijest svega dva mjeseca nakon što je njegova djevojka L'Wren Scott izvršila samoubojstvo...

Mick Jagger postao je pradjed. Njegova unuka Assisi rodila je djevojčicu. 70-godišnjak je dočekao sretnu vijest svega dva mjeseca nakon što je njegova djevojka L'Wren Scott izvršila samoubojstvo. 21-godišnja Assisi kći je Mickove kćeri Jade. Djevojka živi u Cornwallu s dečkom Alexom.

Baka Jade uskoro će po treći put postati majka, jer čeka dijete sa  suprugom Adrianom Fillaryjem. Mick je otac sedmero djece, koju je dobio s četiri različite žene. Osim toga, ima i četvero unučadi, a odsad i jednu praunučicu.

>>Mick Jagger vodi borbu za ostavštinu L'Wren Scott

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije