društvene mreže

Mihaela iz "Savršenog" ljuta nakon neugodnosti na Facebooku: 'Tek toliko...'

Foto: Instagram
1/4
24.10.2019.
u 18:17

Finalistica 2. sezone "Gospodina Savršenog" Mihaela Muhvić je doživjela neugodnost na Facebooku.

Mihaela Muhvić, finalistica reality emisije "Gospodin Savršeni", doživjela je pravu neugodnost na društvenim mrežama.

Naime, na Facebooku se pojavio lažni profil s njezinim podacima i fotografijama.

Foto: Instagram/riley.loudermilk

- Tek toliko da znate ovo je lažan profil - napisala je 23-godišnja plavuša iz Poreča iskazavši ljutnju u Instagram Storyju.

Nedavno je uživo na Instagramu odgovarala na pitanja obožavatalje o sudjelovanju u showu i pričala je o estetskom zahvatu na kojem je bila. Priznala je da je povećala usne i sve detaljeno objasnila.

– Mnogo je pitanja o mojim usnama, da povećala sam ih, ali ne previše. Sviđa mi se kako sada izgledaju, a u showu su nas često šminkali i izvan linije usana pa sam se tako sada počela i sama šminkati. Hijaluron koji imam izlazi iz usana za četiri mjeseca – ispričala je Mihaela. Mnogo pitanja obožavatelji su joj postavili o Miji Matiću, zanimalo ih je u kakvim su  odnosima ostali nakon što je u finalu napustila show.

– Mijo mi se kasnije nije javljao, a da je htio, mogao se javiti jer je vremena imao – rekla je  Mihaela. S Mijom više nije u kontaktu, ali s ostalim natjecateljicama i dalje se čuje i uskoro planiraju zajednički izlazak.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije