Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOSPODIN SAVRŠENI

Mijo Matić posvetio dirljivu objavu baki: 'Kako da jednog dana svojoj djeci objasnim čaroliju ljeta kod tebe'

Mijo Matić
Foto: Instagram
1/11
02.03.2024.
u 15:33

Trebalo je podići obitelj na selu i napraviti vrijedne i poštene ljude. Bako, bogata si, voli te unuk! Majko moja, ti si još uvijek dijete! Svaka čast! Sretan rođendan! 88., napisao je Matić

Gospodin Savršeni Mijo Matić na društvenim mrežama često dijeli trenutke iz privatnog života, a sada je na Instagramu emotivnom posvetom čestitao rođendan baki. 

- Draga bako, kako da jednog dana svojoj djeci objasnim čaroliju ljeta na selu kod tebe, tete Dude (i ostalih), uz domaće kokice, pčele, krave i ovce... Tko će mi vjerovati da je bila sramota kupovati povrće u trgovini pored vlastite bašte i mesa. Sjećam se još i s tatine strane kako su uvijek brinuli da u gradu hrane nikad ne smije nedostajati, i kako je naša obitelj odgajana. Trebalo je podići obitelj na selu i napraviti vrijedne i poštene ljude. Bako, bogata si, voli te unuk! Majko moja, ti si još uvijek dijete! Svaka čast! Sretan rođendan! 88., napisao je. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, Mijo se u rujnu prošle godine vjenčao nakon dvije godine veze s flautisticom Arijanom Piknjač. 

Njihova romansa je počela je kada su razmijenili nekoliko poruka, ni ne sluteći u kojem smjeru će se nastaviti njihov odnos.

- Krajem rujna 2021. razmijenili smo nekoliko šaljivih poruka i filozofirali na duhovit način o životu, ljubavi i treningu. Uživo smo se upoznali 25. listopada Jako mi se svidio način na koji komuniciramo i kako razmišlja. Uživo je to sve bilo puno bolje od očekivanog - rekao bih iznenađujuće dobro. Ne možeš vjerovati. Različiti, a opet isti. Humor nam je super, kao i ljubavni jezik. Šalili bi se i govorili jedan drugome: "Ti si duša moje duše" i smijali se kako smišljamo i pokušavamo izraziti ovo što nam se događa. Kao da se znamo cijeli život, a ne da smo proveli nekoliko dana zajedno. To je bio naš početak ukratko - prisjetio se jednom prilikom Mijo kako je izgledao početak njihove veze. 

VIDEO: Gasi se poznata domaća televizija! Novinari šokirali emotivnim videom: 'Zahvaljujemo na pozornosti'

Ključne riječi

Komentara 1

AN
Antonio1952
18:10 02.03.2024.

Kakav savrseni, nitko nije savrsen, pa ni on.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije