Otkrivena tajna: Voditeljica u vezi s građevinarom

Mila Horvat navodno ljubi vjenčanog kuma Zvonimira Bobana?

Mila Horvat
Foto: Anto Magzan/VLM
1/3
20.10.2009.
u 20:17

- Nisam jedna od onih koje će tražiti dečka, neka on nađe mene - rekla je nedavno za Večernji list zvijezda HTV-a, a želja joj se očito ispunila.

Voditeljica HTV-ova showa “Volim nogomet” Mila Horvat navodno je pronašla novu ljubav. Naime, seksepilna Mila viđena je u društvu 40-godišnjeg građevinskog poduzetnika Igora Maksimilijanovića s kojim je izmjenjivala nježnosti. Uspješni poduzetnik široj je javnosti najpoznatiji kao vjenčani kum bivšeg kapetana hrvatske nogometne reprezentacije Zvonimira Bobana, a sve ga se češće može vidjeti u romantičnoj šetnji s 28-godišnjom Milom. Voditeljicu su dosad povezivali s brojnim muškarcima iz svijeta sporta – Igorom Štimcem, Ivicom Blažičkom, Slavenom Bilićem, Stipom Drvišem – no njezin je odabranik, otkriva Gloria, tek vezan kumstvom za jednog sportaša.

– Bilo je pravih ljubavi, no kažu da su sve prave ljubavi nesretne. Nisam jedna od onih koje će tražiti dečka, neka on nađe mene. Na te stvari ne mogu utjecati, dogodit će se same od sebe – rekla je za Večernji list nedavno Mila Horvat i, očito, što je poželjela, to se i ostvarilo.

Komentara 3

SP
spancro
20:33 20.10.2009.

hopala izgleda da mala rado daje kad vidim ta sva imena . od 10 valjda ce jedan zagrist

VO
volimhajduk
20:54 20.10.2009.

Mila je uredna i postena mlada zena,i ne pisi tako lose o njoj.Vecina zenskih je uredna.

BE
beaver
08:06 21.10.2009.

ako je ta morska glupost vrijedna clanka u novinama onda su vam ja poslati slike od mog psa na sisanju i kupanju...vi malo tekst uredite i to je to... stvarno pisete svasta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije