ljubav je na selu

Milena nakon što ju je Ante izbacio: 'On i Klara su kao dvoje djece, a s njim se često čujem'

Foto: RTL
1/24
21.11.2023.
u 14:00

Ante je rekao da je presudila razlika u godinama između njih, no Milena misli da je ta brojka nebitna, jer kako kaže, živimo u modernom vremenu. Osvrnula se i na budućnost Antine i Klarine veze.

Farmer Ante je u showu 'Ljubav je na selu' odabrao Klaru, a izbacio Milenu koja je sada komentirala cijelu situaciju. Ante je rekao da je presudila razlika u godinama između njih, no Milena misli da je ta brojka nebitna, jer kako kaže, živimo u modernom vremenu. 
- U mom slučaju s Antom uvjerena sam da je to više bio izgovor s Antine strane, jednostavno nismo "kliknuli", iako smo jedno drugom dragi kao osobe - rekla je Milena. Rekla je da se s farmerom čuje nakon ispadanja. 

- Poslije ispadanja s farme, Ante i ja se često čujemo,  prijateljski, ostala je ta neka lijepa povezanost,  te smatram da je to produkt iskrenosti i direktnosti, nas ljude s kamena veže mentalitet, način izražavanja i humor, a bilo ga je - izjavila je za RTL.hr
Osvrnula se i na budućnost Antine i Klarine veze. 

VEZANI ČLANCI:


- Klara i Ante su kao dvoje djece u plićaku, igraju se dok valovi (života) to dozvoljavaju, u toj igri se sve završava - kazala je. 
Podsjetimo u prošloj emisiji smo gledali kako je Klara putovala za Beograd, a bila je sretna i uzbuđena što će svog farmera Antu imati nekoliko dana samo za sebe.  ''Ona je uvijek nasmijana, vrckava, luckasta'', Ante je poručio kad ju je vidio, ''Sad smo tu i vidjet ćemo što će se odigrati''.

GALERIJA Nives Celzijus nije imala grudnjak dok je 2005. godine vozila taksi u reality showu Nove TV

1/48

''Ante mi piše, javljao se svaki dan'', priznala je Klara, ''Osjećam prema Anti da smo ljudi koji imaju neke slične karakteristike''.
''Inzistirao sam na tome da imamo dvije odvojene sobe, da budemo čak i različiti katovi. Nije da ne želim, ali mislim da nije to to'', priznao je, ''Ispočetka smo kliknuli i mislio sam da će to vjerojatno biti to, ali kako je vrijeme više odmicalo, shvatio sam da je i premlada i neiživljena, što mi u mojim godinama ne paše''.

VIDEO Strašna tragedija na koncertu Taylor Swift: Preminula obožavateljica (23), a njih još 1000 potražilo je pomoć

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije