Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sretni par

Miletić komentirao fotografije Kristine Krepele u donjem rublju: 'Hvala Nebu da nas je spojilo'

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/7
05.11.2022.
u 12:29

Glumica je pratitelje iznenadila u petak objavom fotografija u donjem rublju, a nakon što je saborski zastupnik ostavio prvo samo emotikone sa zaljubljenim očima, odlučio je još nešto napisati.

Glumica Kristina Krepela (43) u petak je iznenadila pratitelje i objavila zavodljive fotografije u donjem rublju, gaćicama visokog struka i grudnjaku s trakama koji se spajaju na području trbuha.

Ova kombinacija posebno je naglasila njezinu vitku figuru i dekolte, a u prvom planu također je i njezina bujna, crna, kovrčava kosa. Nova objava oduševila je brojne pratitelje koji su joj uputili komplimente na račun izgleda, a među prvima u petak se javio i njezin partner, MOST-ov zastupnik u Saboru Marin Miletić (43) koji je prvo ostavio emotikone srca i smajlića sa zaljubljenim očima.

To mu nije bio dovoljan komentar da izrazi svoje oduševljenje stoga je odlučio ostaviti još jedan komentar.

- Moram i ovo napisati: predivna si Kristina. I ne samo u svojoj fizičkoj ljepoti, u svojoj nevjerojatnoj talentiranosti i kreativnosti, u svojoj glumi, ti si vrsna umjetnica, nego - što znaju svi koji te poznaju, predivna si iznutra. I to je ono ustvari što je kod tebe ljepše i od tvoje vidljive ljepote. Predivna si u svemu onome što te čini tako posebnom. Hvala Nebu da nas je spojilo. Radi, stvaraj, leti, uživaj i ostani - svoja - napisao je Miletić.

Foto: Screenshot/Marko Mihaljević

Partnerica mu je na to odgovorila emotikonima srca. 

Fotografije možete pogledati OVDJE.

Miletić je utjehu u zagrljaju naše glumice pronašao osam mjeseci nakon što mu je preminula supruga Danijela nakon borbe sa zloćudnim tumorom na mozgu. Marin i Kristina snimljeni su u svibnju u romantičnoj šetnji Maksimirom, a svoju ljubav potvrdili su javno krajem lipnja kada su se zajedno pojavili  na slavlju povodom drugog rođendana podcasta Ane Radišić. Ne osvrćući se na kamere i fotoaparate koji su ih snimali Kristina i Marin su izmjenjivali nježnosti, ali na novinarske upite o svojoj romansi nisu htjeli odgovarati.

Par je nedavno u zagrebačkoj Areni uživao u najvećim Stingovim hitovima, a u jednom trenutku su se i strastveno poljubili. Premda nikad još uvijek nisu javno govorili o svojoj vezi, Kristina je na Instagram Story stavila fotografiju njihovog poljupca. 

VIDEO>>Posljednji ispraćaj Lukas Nole

Komentara 10

KL
Klarahrv
12:48 05.11.2022.

Da li je to ucviljeni udovac?

ZA
zagi101
12:50 05.11.2022.

po njegovim javnim istupima ne bih rekao da je on baš sav svoj

MO
moroder12
13:18 05.11.2022.

Ovaj je postao opaka konkurancija Peci. Hvala ti VL na produhovljenju nacije ovim zanimljivim i nadasve bitnim osobama...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije