Elon Musk

Milijarder u ratu s vlastitom obitelji: 'Zašto ne daš djeci da ju posjete, ona umire...'

Foto: BRENDAN MCDERMID/REUTERS
1/6
29.07.2024.
u 22:00

Elon Musk ovih dana ponovno se pronašao pod lupom javnosti zbog odnosa sa svojom bivšom svekrvom, odnosno majkom svoje bivše partnerice i prabakom svoje djece koja navodno umire

Nakon što je slavnog milijardera Elona Muska javno prozvala kći Vivian, Musku se sada na društvenoj mreži X obratila i Sandy Garossino, inače majka njegove bivše partnerice i majke njegove djece Grimes. Elon i Grimes inače imaju troje djece, a kako Sandy tvrdi, Elon ih zadržava kod sebe i ne dopušta im da posjete svoju prabaku u Kanadi. 

"Dragi Elone. Bilo je lijepo vidjeti te na Dan očeva. Nadam se da si dobio čestitku koju sam pomogla napraviti X-u. Bio je jako ponosan na nju. Pišem ti ovdje jer je to jedini način da dođem do tebe. Kao što znaš, moja 93-godišnja majke je sada na palijativnoj skrbi na kraju svog života", započela je Sandy u svojoj objavi. Kako je napisala, njihova prabaka "čezne za time da vidi i drži Claireinu djecu po posljednji put". Istaknula je i da prabaka nije upoznala najmlađe Muskovo dijete, Techno Mechanicusa. "Bila je oduševljena jer su djeca planirala posjetiti ju i proslaviti njezin rođendan ovaj vikend. Ali, te su se nade srušile kad je putovanje otkazano", dodala je.

"Uznemirava me to što sam saznala da djeca ne mogu doći jer zadržavaš njih i njihove potrebne putovnice od Claire. Bilo je još više zabrinjavajuće vidjeti tebe i X-a na televiziji tijekom Olimpijskih igara jučer, nakon vašeg putovanja u Washington ranije ovog tjedna", poručila je pa dodala:

 

1/19

 

"Gdje su ostala djeca i s kim? Trebali su biti s njihovom majkom. Očekivali smo ih u Kanadi." Potom je Elonu poručila da ispoštuje dogovor i "vrati djecu". "Molim te Elone, preklinjem te. Ovo je toliko bolno za moju majku i zabrinjavajuće za djecu. Inače, ako se prisjetimo, Musk se prije nekoliko dana sukobio sa svojim transrodnim djetetom Vivian Jennom Wilson. Jednom je prilikom, u intervjuu s Jordanom Petersonom, rekao da je bijesan zbog nje te je istaknuo i da je "izgubio sina" kojeg je ubilo nešto što on naziva "woke virusom". Potom se oglasila Vivian, koja je nekad bila poznata kao Xavier, koja je rekla da "izgleda dosta dobro za jednu mrtvu ku**". Istaknula je i da se ona odriče Muska, a ne obrnuto. 

 

 

VEZANI ČLANCI:

 

Rekla je kako joj otac nikada nije pružao podršku, a rijetko je bio prisutan u njezinom životu. "Bio je hladan. On se jako brzo razljuti. On nije brižan i narcisoidan je", rekla je Wilson za NBC News. Tvrdila je i da ju je Musk maltretirao kad je bila mlađa jer je pokazivala ženske osobnosti te je vršio pritisak na nju da se ponaša više kao muško.

 

FOTO Kate Middleton omiljena je članica kraljevske obitelji, ovo su njena najbolja izdanja

1/43

 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek, zasjao je u ružičastom odijelu

 

Ključne riječi

Komentara 7

JO
jono
11:06 30.07.2024.

Nije svekriva, nego bivša punica

Avatar Melankolija
Melankolija
09:18 30.07.2024.

Ne daj se Elon, svi te foliraju, ali je dobro da ti to znas.

D1
Dinamo 1982
13:14 30.07.2024.

Elone, da podržavaš novcem Kamalu, tada bi bio brižan otac pun ljubavi i razumijevanja. Ovako je to strašno što činiš svojoj djeci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije