LJUBAV JE NA SELU

Milka je oduševila samo Ana, a ona je na svadbu bila spremna i prije upoznavanja

Foto: RTL
1/10
16.03.2023.
u 08:26

- Dobro izgledaš - rekao je Milko Ani, a ona je zbog njegovog komplimenta bila sva ushićena. - Rekao mi je da sam lijepa - rekla je Ana, koja je komplimente i uzvratila te rekla kako joj se sviđaju Milkove naočale.- Nitko mi nije toliko komplimenata dijelio kao ti. Poljubit ću ti ruku zbog toga - poručio je Milko, ustao se i poljubio Anu u ruku. Ipak, iako je gesta bila lijepa, Ana nije bila previše oduševljena jer je od farmera očekivala nešto drugo

U novoj epizodi 'Ljubav je na selu', kandidati su upoznali žene koje će se boriti za njihovu ljubav. Neke su oduševile, a s nekima ipak nisu bili zadovoljni. Tako je bilo i kod Milka, kojemu se kandidatkinja Rada nije svidjela jer smatra da je 'prepotentna i puna sebe', a najviše od svih mu se svidjela Ana, koja je i prije nego ga je upoznala rekla da je spremna za svadbu.

- Nikad se ne zna. Zvat ću cijeli Garešnicu i RTL. Ajde dođite u svatove, evo našla ja djeda - rekla je Ana prije upoznavanja.
Milko je spremno čekao djevojke, s kojima je izašao na prvi spoj. Ana ga je oduševila na prvi pogled.

- Dobro izgledaš - rekao je Milko Ani, a ona je zbog njegovog komplimenta bila sva ushićena.

- Rekao mi je da sam lijepa - rekla je Ana, koja je komplimente i uzvratila te rekla kako joj se sviđaju Milkove naočale.

- Nitko mi nije toliko komplimenata dijelio kao ti. Poljubit ću ti ruku zbog toga - poručio je Milko, ustao se i poljubio Anu u ruku. Ipak, iako je gesta bila lijepa, Ana nije bila previše oduševljena jer je od farmera očekivala nešto drugo.

- Najdraži je poljubac u usta i otići tamo gdje je šuma gusta. Eto to. Nisam ja princeza - kazala je. Milko je komentirao kako mu je ona jako simpatična, a Ana ga je na kraju spoja zagrlila.

Na početku sinoćnje emisije farmeri su bili uzbuđeni kad su stigli na lokaciju na kojoj će dočekati svoje dame.

 ''U jednom trenutku sam mislio da sam Brad Pitt, kao da sam došao na Beverly Hills'', poručio je Milko.
''Očekujem lijepe, zgodne ženice, prostupačne, radosne, da ne moram dizati atmosferu, da to propupa ko u proljeće'', i Zvonko je željno iščekivao.

Voditeljica Anita Martinović veselo je pozdravila djevojke, a zatim je na redu bio izbor za ''zlatnu djevojku'', osobu za koju produkcija i voditeljica smatraju da po osobinama i izgledu najviše odgovara svakom farmeru.

Kao Milanova ''zlatna djevojka'' odabrana je Blanka, dok je konkurencija prosudila kako to nije dobra odluka.
Kao idealna za Sinišu odabrana je Željka, a za Zvonka Brankica. Kao Hrvojeva ''zlatna djevojka'' odabrana je Suzana, dok su ostale djevojke bile vidno ljubomorne.

Dragoljubova idealna dama postala je Snježana, a najmlađi farmer Ivan upoznat će svoju ''zlatnu'' Donu.
Anita je damama priopćila kako danas imaju jednu izvanrednu situaciju – neke djevojke koje su pisale Hrvoju nisu se pojavile na ovom susretu te on trenutno ima najmanji broj djevojaka. Ponudila je djevojkama drugih farmera da mogu otići na prvi spoj i sa svojim farmerom i s Hrvojem! Nakon početnog šoka javila se Vanja, ali i Vesna.

Nakon ovih dramatičnih minuta izbora slijedili su brzi spojevi, a dok su ih čekale, djevojke su se opustile uz razgovor i druženje. No sve ih je šokirao dolazak kandidatkinje Dan Phillip (46), umjetnice i pravnice koja u ovu sezonu stiže kao Alta Mira.

'Gledam sa strane kakva je to, kako se usudila doći sa strane i utrpati? Ako mi ga preotme, neka joj bude, sretno im bilo'' Ana nije mogla doći sebi kad je ugledala gošću.

VIDEO: Preminuo je 35-godišnji model i influencer

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije