NA INSTAGRAMU

Mirna iz Života na vagi se pohvalila fotografijom s Ivicom Kostelićem: 'Možemo jesti špek, ali moramo i trenirati'

Foto: RTL
1/11
22.12.2021.
u 15:31

Kandidatkinja četvrte sezone showa 'Život na vagi' istaknula je da joj je izuzetno drago što je upoznala ovog vrhunskog sporataša..

Kandidatkinja četvrte sezone showa 'Život na vagi' Mirna Posavec na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj pozira svrhunskim sportašem Ivicom Kostelićem. Uz fotografiju je istaknula da joj je izuzetno drago što joj se pružila prilika upoznati ga. "Ovaj susret mi je dodatna motivacija da ostvarim još više, potrudim se doći do novog cilja koji sam si zadala i od kojeg neću odustati", opisala je. "Od Ivice svi možemo nešto naučiti, a to je da ne odustajemo kad je teško jer ćemo biti nagrađeni za trud. I kako je Ivica rekao: 'Možemo jesti špek, ali moramo i trenirati'", zaključila je te dodala emotikon koji plače od smijeha. 

U komentarima su joj pratitelji ostavili emotikone koji označavaju pljesak, a neki su se osvrnuli i na Ivičin način rada. "Koji kralj! Špek i trening, to je to!", komentirala je jedna osoba.

Inače, Mirna je nakon showa postala i fitness instruktorica te se u potpunosti prebacila na zdravu prehranu. Na svojem Instagram profilu često pokazuje što jede. Dodajmo još da je u 'Život na vagi' ušla s 135 kilograma, a nedavno se na društvenim mrežama pohvalila da danas ima 70 kilograma.

VIDEO Gibonni se popeo na stol i gazio hranu, mnogi mu zamjerili: Oglasio se i pjevač

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije