Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispraćaj u Zadru

Mirna Savić je jednim detaljem odala posebnu počast svom tati Massimu

Foto: Šime Zelić/Pixsell, Igor Šoban/Pixsell
1/10
03.01.2023.
u 13:00

Eni i Mirna nisu mogle sakriti tugu i bol dok su se opraštale od voljenog supruga i oca

Od jedinstvenog glazbenika i umjetnika Massima Savića danas su se na Gradskom groblju u Zadru oprostili neutješni članovi njegove obitelji i brojni kolege i prijatelji. Njegova kći Mirna ocu je posebnu počast odala i tako što je danas nosila naočale koje je Massimo imao na svom posljednjem i velikom koncertu u Areni Zagreb kojeg je održao 5. studenog, samo mjesec i pol dana prije nego što je preminuo. Govorio je kako je to njegov životni koncert i okupio je na njemu svoj mali krug velikih ljudi i priredio svojim obožavateljima nezaborav glazbeni doživljaj. 

"Naš tata, suprug, ponos i ljubav, Massimo Savić, napustio nas je nakon kratke, ali herojske borbe. Iako je otišao s ovoga svijeta, u našim će dušama živjeti vječno; nasmijan, topao, snažan, pun ljubavi i satkan od umjetnosti. Zauvijek ćemo biti tvoje cure", napisale su na Massimovim društvenim mrežama njegova supruga Eni i kći Mirna kada je Massimo preminuo 23. prosinca. Eni i Mirna nisu mogle sakriti tugu i bol dok su se opraštale od voljenog supruga i oca, a na Staru godinu Mirna Savić rasplakala je mnoge objavom na društvenim mrežama.

Objavila je tada zajedničku fotografiju na kojoj je s tatom i svojim dečkom te je otkrila kako se zadnjeg dana 2022. godine trebala vjenčati.

"Danas smo nas troje trebali stajati ovako zagrljeni, ali pred matičnim uredom. Tata nas je planirao iznenaditi pjesmom. Provest ću ostatak života pokušavajući oprostiti svemiru za ovu bol", napisala je Mirna. 

VIDEO Ivan Dečak oprostio se od Massima: 'Bio sam klinac, a dopustio mi je da mu se približim'

 

Komentara 9

DU
Deleted user
13:25 03.01.2023.

Misle li sa ovim završiti ikako??

NO
nori
13:28 03.01.2023.

Imaju istu dioptriju !🤓

DU
Deleted user
14:58 03.01.2023.

Veliki pjevac i covjek je otisao... Pocivao u miru!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije