Iznenadili smo...

Miroslav Škoro: Moja žena se ne ljuti što ću raditi nedjeljom

škoro (1)
Pixsell
17.09.2011.
u 09:30

Pjevač će na HTV-u uskoro nedjeljom popodne voditi novi show "Pjevaj moju pjesmu"

S novom jesenskom shemom na male ekrane stiže novi show HTV-a “Pjevaj moju pjesmu”, čiji će glavni voditelj biti upravo Miroslav Škoro, a emitirat će se nedjeljom popodne.

Osjećate li se kao Saša Zalepugin?

– O, pa to mi je veliki kompliment. Volio sam gledati njegovo “Nedjeljno popodne” i nadam se da će ovaj show biti blizu po gledanosti.

Što je supruga Kim rekla kad je čula da vas više ni nedjeljom neće biti doma?

– Moja je žena vrlo razumna i nikad ne bi oko toga radila problem. Rekla je: “Hvala Bogu da ima posla”.

A kako se vama čine radne nedjelje?

– Jako je važno imati kvalitetne suradnike, dobru ekipu. U takvom okruženju sve je lako.

Poželite li ikad vratiti se u Osijek, ostaviti estradu, živjeti neopterećeno i biti nepoznat?

– Ne, jer cijeli život živim jednostavno. Nikad nisam povjerovao u svoju sliku na ekranu. Družim se s istim ljudima s kojima sam se družio u mladosti, i dalje odlazim na tržnicu, kod istih teta kupujem ribu.

Kako danas gledate na svoj izlet u politiku?

Moj ulazak u politiku bio je jedan veliki promašaj. Da bi se bavio politikom, moraš biti "takva" osoba, što ja nisam. Ne kaže se uzalud da svaki narod ima vlast kakvu zaslužuje.

Komentara 3

VA
valis
13:28 17.09.2011.

Licemjer i laznjak...sto se nisi pokazao u politici i ti promjenio nesto na bolje kad kazes da svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje??Bez obzira sto imas dobre pjesme ,kao voditelj si nikakav..uvjek ukocen i nikad prirodan a smisao za humor ti je cista nula..Thompson je ljudina a ti si onaj koji se okrece kako vjetar puse..

ST
Stiver
11:18 17.09.2011.

Naravno da nema ništa protiv, dobra zarada , a usput neki ljudi rade nedjeljom za crkavicu.

JS
jsveric
14:52 17.09.2011.

Moram priznati da je pao u mojim očima, imam osjećaj da izlet u političke vode nije bio motiviran plemenitim ciljevima, već osobnim probitkom. Moralan čovjek ne odustaje tako brzo od ciljeva koje onda proglašava greškom. I još se opravdava na vrlo proziran način. E, milo moje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije