Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Javila se s Hvara

Mirta Šurjak ponovno je istaknula dekolte, pratitelji joj poručili: "Najljepša si"

Foto: Instagram screenshot
1/5
17.07.2021.
u 10:52

Voditeljica Mirta Šurjak na svom je Instagram profilu objavila sliku s otoka Hvara gdje trenutno uživa u godišnjem odmoru, a pratiteljima je pažnju ponovna privukla modna kombinacija koja je istaknula Mirtine atribute.

Foto: Instagram/ mirta.surjak1
Voditeljica Mirta Šurjak na svom je Instagram profilu objavila sliku s otoka Hvara gdje trenutno uživa u godišnjem odmoru, a pratiteljima je pažnju ponovna privukla modna kombinacija koja je istaknula Mirtine atribute.

 

-Ekipa, pozdrav s Hvara. Još koji dan guštam u suncu i moru, a nakon toga vraćam se balunu, napisala je voditeljica uz fotografiju na kojoj pozira u zelenoj majici bez rukava i s maramom na glavi i sunčanim naočalama, a pratitelji su joj odmah uputili brojne komplimente:
„Najljepša si“, „Ljepotica“, „Zgodna“, samo su neki od komentara.
 
Kao i svakog ljeta, Mirta će kombinirati posao i odmor, pa je pratitelje pozvala da joj se u ponedjeljak pridruže u Vrlici na izvlačenju parova Memorijalnog nogometnog turnira.

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar B.Geserit
B.Geserit
10:59 17.07.2021.

Vaša uređivačka politika je sexistička (što je licemjerno za nekog tko kao zastupa feminizam i lgbtejstvo). Svaki dan nas bombardirate cicama, guzicama i međunožjima raznoraznih osoba i to bez cjenika pored. Pa dogovorite se sami sa sobom što ste? Svodnici ili ozbiljna "tiskovina"?

KA
kažemja
12:37 17.07.2021.

I što sad čovjek da napiše da ne dobije ban?? Mirta, lipa si!!

DA
DarthVader
12:51 17.07.2021.

I opet o ovoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije