NISU GA KONTAKTIRALI

Otac Vidoja Ristovića otkrio što mu je nakon obdukcije sina rekao načelnik policije: 'Sve je nelogično'

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Amir Hamzagic
1/7
08.06.2022.
u 10:24

- Ne znam kako je došlo do tih nalaza za mog sina kad su mi u policiji rekli da će se tek za dva mjeseca znati što i kako. Razgovarao sam sa šefom UKP-a koji mi je objasnio da se još ne može sve riješiti. Vjerujte, ne znam kakvi su to nalazi i jesu li u redu - rekao je Viktor Ristović

Viktor Ristović, otac pokojnog Vidoja Ristovića, ponovno se oglasio nakon što su objavljeni rezultati obdukcije njegovog sina. Ristović, poznatiji kao Miša Grof, kazao je kako sumnja u rezultate obdukcije.

- Ne znam kako je došlo do tih nalaza za mog sina kad su mi u policiji rekli da će se tek za dva mjeseca znati što i kako. Razgovarao sam sa šefom UKP-a koji mi je objasnio da se još ne može sve riješiti. Vjerujte, ne znam kakvi su to nalazi i jesu li u redu. Sad ću se raspitati o svemu pa ću imati uvid u situaciju. Ne vjerujem da se nešto pojavilo, a da me nitko nije kontaktirao, valjda je i vama to nelogično - rekao je Miša Grof.

Podsjetimo, suprug naše voditzeljice Nikoline Pišek iznenada je preminuo 8. svibnja u Beogradu, a jučer su objavljeni rezultati obdukcije. 

- Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Vidoja Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed zapaljenja srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla", piše je Kurir. Toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović bio teško alkoholiziran, imao je čak 2,83 promila u krvi. Također je konzumirao i lijekove (sedative), ali u količini koja nije bila dovoljna da sama po sebi izazove smrt. Analizama nije utvrđena prisutnost opojnih droga ni drugih nedopuštenih psihoaktivnih supstancija (kokaina, heroina, amfetamina, MDMA i drugih). Komisijsko vještačenje obavila su tri vještaka, doktora specijalista sudske medicine, doznao je Kurir. 

VIDEO: Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom

 

 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar Mudlin
Mudlin
15:58 08.06.2022.

Jel bi mogli malo smanjiti to vaše svakodnevno trofaznjačenje? Pogledajte na kartu, otvorite gps - vi ste u Hrvatskoj, mada nevoljko, ali ipak ste u Hrvatskoj. U civilizaciji, jovančići mali. Za sad, dok vam se ne donira karta za otadžbinu, pa se, prema tome, i držite pravila civilizacije.

ST
Stipan
10:35 08.06.2022.

Puno ih iznenada premine

NO
Nordik
11:13 08.06.2022.

Pišekica tuguje s mislima na gruntovnicu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije