Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tajna veza

Miss Hrvatske otkrila da ljubi nogometaša koji igra u inozemstvu

misica
Davor Puklavec/Pixsell
30.07.2010.
u 14:35

Lijepa studentica strojarstva tako je demantirala šuškanja da između nje i mistera Hrvatske Radovana Stošića ima išta više od prijateljstva.

Izborom literature i konzervativnim stavovima miss Hrvatske Katarina Banić (20) možda odudara od drugih djevojaka koje su se okitile lentom najljepše Hrvatice, no kad bira muškarce, ukus joj nije puno drukčiji.

Atraktivna Triljanka, koja voli knjige religijske tematike te nikad u javnosti ne bi pokazala grudi, priznala je da već osam mjeseci ljubi nogometaša, no o kome je riječ, otkrit će tek kad njezin dragi bude spreman učiniti vezu javnom. Potvrdila je da njezin dečko igra u prvoj ligi u jednoj stranoj zemlji, a karijeru je započeo u Hrvatskoj.

Lijepa studentica strojarstva tako je demantirala šuškanja da između nje i mistera Hrvatske Radovana Stošića ima išta više od prijateljstva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije