Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik mladeži

Mister Hrvatske u Ružinom HSP-u: Nisam se učlanio radi posla

Antonio Šincek
Marko Prpić/PIXSELL
10.05.2013.
u 15:06

19-godišnji Antonio Šincek postao je predsjednik mladeži samoborske podružnice stranke HSP dr. “Ante Starčević”

Aktualni Mister Hrvatske Antonio Šincek (19) postao je predsjednik mladeži samoborske podružnice stranke HSP dr. “Ante Starčević”, piše 24 sata. Maneken je odbacio tvrdnje da se u stranku učlanio jer su mu ondje obećali posao. U stranku ga je pozvao predsjednik podružnice.

- Svidjeli su mi se njihovi planovi jer je baš to ono što nedostaje gradu u kojem živim. Odmah sam pristao - objasnio je tamnoputi maneken kojemu je najveća potpora supruga Patricija (19).

Iako je Ruža Tomašić, predsjednica HSP-a dr. “Ante Starčević”, prije samo dva mjeseca na skupu u Slatini izjavila da je “Hrvatska za Hrvate, a ostali su gosti”, Antonija, kojem je otac Nigerijac, a majka Hrvatica, Ruža smatra pravim Hrvatom.

- Gosti su svi koji ne poštuju našu domovinu i zakone, a Šincek sigurno nije jedan od njih. On voli Hrvatsku i ljude poput njega itekako trebamo - objasnila je bivša policajka.


>>Mister Hrvatske pohvalio se fotkama sina na \'fejsu\'

>>Novi Mister Hrvatske Antonio Šincek, a Miss Maja Nikolić

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije