Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Premijera

Mixed up Mary predstavlja novi singl 'Zauvijek'

Mixed up
Foto: Promo
1/4
05.03.2017.
u 14:00

Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma. Kao i na prethodnom EP-u, bend i dalje veliku pozornost posvećuje lirici, koja je duboka, čak i neuobičajena za domaći pop/mainstream.

Nakon svog prvog EP-a „Rano je za sutra“ zagrebački bend Mixed up Mary predstavlja novi singl „Zauvijek“. Basist Konrad Lovrenčić, klavijaturist Davor Zanoški (profesor klavira u školi Pavao Markovac) te gitarist Erol Zejnilović ujedno su članovi etablirane grupe Elemental, dok bubnjar Daniel Kadijević svira s perspektivnom mladom interpretatoricom Luce.

Pjevačica Ana Lovrenčić članica je jazz dua „Jazz natašte“ te dua „Small change“ s legendarnim Jimmyjem Matešićem, članom grupe Plava Trava Zaborava. Ana ujedno vodi veoma posjećeni autorski program glazbene igraonice pri Hrvatskoj glazbenoj uniji, kojim djecu priprema za glazbenu školu, piše i objavljuje poeziju, i zato veliku pažnju poklanja stihovima u pjesmama benda.

„Zauvijek“ je ljubavna balada koja od ljubavi ne bježi ni kad je ljubav otišla od nje. Singl prati i intrigantni videospot, koji je i ovaj put režirala Ana, a koji ruši neke tabue i poziva slušatelja/gledatelja da preispita svoju svijest. Ovaj je singl ujedno i najava novog albuma. Kao i na prethodnom EP-u, bend i dalje veliku pozornost posvećuje lirici, koja je duboka, čak i neuobičajena za domaći pop/mainstream.  Mixed up Mary je bend koji ima nešto za reći, a tekstovi zahtijevaju pozorne slušače. 

 

>>Elemental: Sve najpozitivnije ali i najmračnije pruža se glazbom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije