blerta dajaku

Mnogi ne vjeruju da mu je mama! Hajdukovcu u posjet stigla majka i oduševila svojim mladolikim izgledom

Foto: Instagram screenshot
1/11
13.12.2023.
u 09:47

Majka Blerta i sin Leon Dajaku za društvene mreže su zajedno pozirali te iznenadili mnoge. Blerta je oduševila pratitelje svojim mladolikim izgledom, a mnogi su se zapitali je li moguće da mu je to mama.

Nogometaš Leon Dajaku (22) njemački je krilni igrač kosovskog porijekla koji će za splitski Hajduk nastupati do 2027. godine, a ovim transferom domaći su se mediji zainteresirali  za njegov privatni život. Mladi igrač trenutno čeka svoje prvo dijete s partnericom Leonie June, a njih dvoje ne skrivaju koliko se vesele prinovi. Leonie na svojem profilu pokazuje kako izgleda kao trudnica, a Leon je otkrio i kako se okuplja obitelj. Naime, u posjet paru koji trenutno živi u Splitu stigla je i Leonova majka Blerta Dajaku koja je mnoge iznenadila svojim izgledom. Majka i sin za društvene mreže su zajedno pozirali te iznenadili mnoge. Blerta je oduševila pratitelje svojim mladolikim izgledom, a mnogi su se zapitali je li moguće da mu je to majka.  - S mojim srcem - napisala je Blerta na fotografiji na kojoj poziva sa sinom Leonom.

Foto: Instagram screenshot

Inače, Blerta na društvenim mrežama često dijeli svoje fotografije s putovanja, ali i fotografije i uspjehe svoga sina. Osim toga pokazuje i čime se bavi, odnosno rezultate tretmana koje radi na drugim djevojkama. Na profilu, gdje ima više od 20.000 pratitelja, ova plavuše često dijeli i svoje modne kombinacije u kojima izgleda mladoliko.

 

Podsjetimo, Leon je s partnericom krajem rujna otkrio čekaju ju djevojčicu ili dječaka. Par je na društvenim mrežama objavio prigodni video u kojem nogometaš šutira loptu, a ona se rasprsne u ružičasti prah te su tako otkrili da postaju roditelji djevojčice. 
- Oduvijek sam znala - napisala je sretna buduća mama.

Nakon preseljenja u Split, Dajaku je kazao i neke svoje dojmove.
 - Sjajno je biti ovdje, odličan prvi dojam o klubu i gradu. Ja sam mladi igrač s mnogo vatre u sebi, koji voli nogomet i igranje za velike klubove. Počeo sam igrati u Njemačkoj, prvi veliki koraci su bili u Stuttgartu i Bayernu, zatim sam otišao u Englesku gdje sam igrao za Sunderland. Sve to mi je pomoglo da steknem iskustvo, nekad je bilo bolje, nekad lošije, ali sad sam mnogo zreliji nakon što sam prošao spomenute klubove - rekao je Dajaku za službene stranice kluba.

VEZANI ČLANCI

Leonie se, pak, bavi modelingom i jako je popularna na Instagramu, gdje je prati više od 43 tisuća ljudi. Najčešće dijeli svoje golišave fotografije, a voli se pohvaliti i luksuzom u kojem uživa, pa se tako često može vidjeti kako ispija šampanjca na skupocjenim jahtama, ili pozira u modnim kombinacijama poznatih dizajnera.  Leonie je nakon dolaska u Split porukom na Instagramu oduševila navijače Hajduka.

- Stigli smo u Hrvatsku i sretni smo što smo tu. Hajduk živi vječno!- napisala je i izazvala lavinu komentara.  "Dobrodošla ljepotice u najveći klub na svijetu", napisali su fanovi.

VIDEO Tia i Mario Mamić razvode se nakon šest godina braka

 

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
13:38 13.12.2023.

Neznam točno o kome se ovdje želi govoriti,o ženama ili o igraču.Ja ću o igraču,momak prošao kroz nepoznate i male klubove Bayern, Stuttgart,Sounderland i na kraju završio u velikom i širom svijeta poznatom klubu.

Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:21 13.12.2023.

I mene je oduševila 🤩😛

PO
Poletarac101
11:05 13.12.2023.

Postoji li još neka fotka neke žene bez Fotofakea??😁Žene su divne i najljepše kad su prirodne ali jakooo puno njih to nažalost ne kuže..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije