YSL

Modni znalci na premijeri filma o Yves Saint Laurentu

 YSL
Foto: Cinestar
1/6
21.06.2014.
u 18:31

Film se bavi kompleksni poslovno-ljubavnim odnosom koji je do smrti imao s partnerom Pierreom Bergéom, kao i privatnim usponima i padovima koje je proživljavao daleko od očiju javnosti

Genij, buntovnik, ikona, legenda. Sve je to bio Yves Saint Laurent slo­žili su se brojni poznati nakon što su prvi pogledali film snimljen prema nje­govoj biografiji. Uradak koji je blagoslovio i sam životni i poslovni Saint Lau­rentov partner Pierre Bergé sinoć je premijerno prikazan u Gold classu CineStara Arena Zagreb u kojem se, između ostalih, moglo vidjeti Ivu Balaban, Iris Andrijašević, Branku Krstulović, Tihanu Harapin Zale­pugin, Ivana Alduka, Ogi Antunac, Petra Trbovića, Twinse...  

Yves Saint Laurent  jedna je od najosebujnijih i najinovativnijih osoba u svijetu mode. Ovaj genijalni Francuz napokon je dobio film koji je na velika platna uspio prenijeti njegovu filozofiju, ali i životnu priču. Režiser Jalil Lespert u Yves Saint Laurent upoznaje nas s počecima njegove karijere kada YSL kao 21-godišnjak napušta Dior. Film se bavi kompleksni poslovno-ljubavnim odnosom koji je do smrti imao s partnerom Pierreom Bergéom, kao i privatnim usponima i padovima koje je proživljavao daleko od očiju javnosti.

>> Tankoćutni neurotik bio je najveći modni umjetnik 20. stoljeća

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije