Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miljenik publike

Momčilo Otašević komentirao različite medijske napise o sebi: 'Samo odmahnem rukom!'

Foto: Nova TV
1/25
16.11.2023.
u 21:00

Ja ti nemam neki odnos prema tome, to je tako. Jedino što ti ubode oko je neki ružan naslov, jedino to primijetiš, ovo fino ili blesavo, to nekako prođe ispod radara, samo te bocne kad netko baš zabiberi - komentirao je glumac.

Glumca  Momčila Otaševića (33) trenutno možemo gledati u ulozi Janka u seriji 'Kumovi', a ima laskavu titulu miljenika publike. Naime, Momčilo se publici predstavio 2013. godine ulogom liječnika Filipa u seriji 'Zora dubrovačka' te osvojio sve simpatije. Osim toga, nakon te uloge brzo su ga počeli oslovljavati i titulom miljenika žena.

- Ja ti nemam neki odnos prema tome, to je tako. Jedino što ti ubode oko je neki ružan naslov, jedino to primijetiš, ovo fino ili blesavo, to nekako prođe ispod radara, samo te bocne kad netko baš zabiberi - komentirao je Momčilo za InMagazin te se osvrnuo na različite medijske natpise

- Vjeruj mi ne obraćam pažnju više. Ako me netko moj pita samo odmahnem rukom - dodao je. Puno draža tema, od one natpisa, glumcu su njegova djeca s kojima često dijeli i fotografije na društvenim mrežama. Momčilo je otac sina Jakše (2.5) i kćeri Maše (5) koje je dobio u braku s Jelenom Perčin.

VEZANI ČLANCI

- Vole i more i planine. Sad im je glavna zanimacija adrenalinski park i penjanje po drveću. Jako su od akcije. Vole i glumu. Preslatko i je gledati kad se igraju pa govore što će tko od njih biti. Naravno, ja to gledam kao glumac i nadam se da bi i oni mogli krenuti mojim stopama. Tu sebi imaju sva djeca, svi smo bili takvi dok nismo naučili na sram i nelagodu - kazao je Momčilo ranije za Večernji list i otkrio da njegova djeca rijetko gledaju televiziju.

- Ponekad se zna dogoditi da pogledaju "Kumove" i kad čuju da me netko zove Janko kažu: nije on Janko, on je tata. Dogodi se i da zapamte neku scenu, pa kad ih nekad dovedem na Velesajam, dovedem ih da vide atraktivne scene, poput požara i slično. Onda priđu nekom od glumaca pa kažu: "ti si udario mog tatu". Premali su za to, no nadam se da će od iduće godine moći me i gledati uživo. Mislim da će to pogotovo biti zanimljivo Maši - rekao je Otašević. 

Podsjetimo, Momčilo i devet godina starija Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Glumački par razveo se ove godine nakon pet godina braka. 

VIDEO Preminuo poznati srpski glumac Žarko Laušević

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije