VJEČNA LJEPOTICA

Monica Bellucci progovorila o starenju: 'Uživam u dobi i otkrivam mnoge stvari'

Rome, German Academy Villa Massimo 64th edition of the Golden Globe
Foto: Vincenzo Landi / ipa-agency.net/
1/17
20.08.2024.
u 09:35

Talijanska glumačka diva i na pragu 60-ih smatra se jednom od najljepših žena na svijetu. Sada je povodom izlaska novog filma progovorila o starenju, planovima za nadolazeći rođendan, ali i situaciji na ljubavnom planu.

Talijanska glumica Monica Bellucci (59) trenutno se nalazi usred promotivne turneje za novi film 'Beetlejuice Beetlejuice" režisera Tima Burtona (65), u kojem tumači ulogu Delores. Tim povodom Monica, po mnogima i dalje jedna od najljepših žena na svijetu, odradila je nekoliko intervjua, a u jednom je progovorila o planovima za 60. rođendan, koji slavi za nešto više od mjesec dana, ali i starenju.  

Kako kaže, još uvijek se veseli svakom rođendanu: - Nemam pojma, ali sigurno ću ga rado proslaviti. Ne samo da sam još uvijek ovdje nego uživam u dobi u kojoj nastavljam otkrivati mnoge stvari. Rekla bih da se ne možete boriti i najavljivati rat elementu kao što je vrijeme, koje je daleko jače od vas: morate se dogovoriti, potpisati primirje i nadati se da će vas ono pomilovati. Voljela bih biti referentna točka za one mlađe od mene, kao što su moji 80-godišnji prijatelji bili i jesu meni - rekla je u razgovoru za magazin iO Donna.

GALERIJA: FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja

Rome, German Academy Villa Massimo 64th edition of the Golden Globe
1/23

Inače, redatelj Monicinog novog filma, Tim Burton, ujedno je i njezin novi ljubavni partner, pa je tako glumica progovorila i o ljubavi: - Odrasla veza ne znači postati odgovorniji, naprotiv: to znači pronaći osobu koja ti još uvijek dopušta da budeš zaigran. Ali ne želim previše racionalizirati, inače se magija gubi. Objašnjavati ljubav je kao da ujutro zapisujete snove: čim ih stavite na papir, oni nestaju - tvrdi Bellucci.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, titulu jedne od najljepših žena na svijetu Bellucci je potvrdila početkom prošlog mjeseca,  kad se pojavila na 64. dodjeli nagrada 'Globo d'Oro' održanoj u Rimu kako bi primila nagradu za životno djelo. Međutim, zanosna Monica na ceremoniji se nije pojavila sama, nego joj je društvo na crvenom tepihu pravio filmski redatelj Tim Burton.

U rijetkom javnom istupu Tim je poljubio Monicu dok su zajedno pozirali pred objektivima kamera. Par se cijelo vrijeme držao za ruke i smješkao te su na taj način još jednom potvrdili kako su glasine o vezi bile istinite. Osim nevjerojatnom energijom, pozornost su privukli usklađenim modnim odabirom. Naime, oboje su za ovu priliku odabrali crne kreacije, Bellucci odijeli brenda Dolce&Gabbana, a Burton odijelo iste boje koje je iskombinirao kravatom na točkice. Nakon tradicionalnog crvenog tepiha ovaj skladni dvojac uživao je u dodjeli iz prvog reda gledališta, gdje su se družili s glazbenikom Stingom i njegovom suprugom Trudie Styler. 

Nakon što su Monica i Tim u veljači ove godine uhvaćeni su kako izmjenjuju nježnosti na ulici, glumica je krajem lipnja napokon potvrdila novu vezu, za francuski Elle. - Ono što mogu reći jest da mi je drago da sam ga upoznala, prije svega. To je bio jedan od onih susreta koji se ne događaju često u životu. Volim ga, a sada ga idem upoznati i kao redatelja - rekla je Monica koja trenutno s Burtonom radi na filmu 'Beetlejuice 2' u Londonu.

VIDEO: Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu, publika mu posvetila transparente

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije