nakon opasnosti od terorističkih napada

Austrijski mediji pišu da bi Taylor Swift ipak mogla nastupiti u Beču, ona se još nije službeno oglasila

Foto: Reuters
1/15
19.08.2024.
u 23:00

Navodno će biti poseban gost na koncertima Coldplaya koji će u Beču nastupiti od 21. do 25. kolovoza.  Ta nagađanja poklapaju se s datumima koje Swift ima slobodne, jer je njezin zadnji koncert u Londonu 20. kolovoza, što je ujedno i kraj europskog dijela njezine turneje.

Više od tjedan dana je prošlo otkako je popularna pjevačica Taylor Swift morala otkazati svoja tri koncerta u Beču zbog opasnosti od terorističkog napada. Brojni razočarani obožavatelji tada su već došli u Beč i družili se te čekali da se Taylor oglasi. No, ona to nije učinila, a sada dolaze informacije o planovima kako bi se odužila obožavateljima. Austrijski mediji sada pišu kako bi se Swift mogla vratiti u Beč.  

Kleine Zeitung navodi da nema nikakve službene potvrde da bi Taylor mogla nadoknaditi svojim obožavateljima koncerte, a mnogi nagađaju da ona bi se ipak mogla pojaviti na stadionu Ernst Happel. Navodno će biti poseban gost na koncertima Coldplaya koji će u Beču nastupiti od 21. do 25. kolovoza.  Ta nagađanja poklapaju se s datumima koje Swift ima slobodne, jer je njezin zadnji koncert u Londonu 20. kolovoza, što je ujedno i kraj europskog dijela njezine turneje. 

Iako fanovi već dulje vrijeme čekaju da se oglasi oko koncerata u Beču, a pjevačica to nije ni spomenula na svojim koncertima u Londonu, neki vjeruju da će to učiniti kada će pronaći rješenje za svoje obožavatelje koji su ostali zakinuti za koncert. 

Pa premda bi nastup uz Coldplay svakako bilo lijepo iznenađenje, fanovi ipak neće moći tako lako doći do karata jer su svi nastupi ovog benda rasprodani. Valja istaknuti i da Coldplay nakon terorističke opasnosti, prvi ima koncert u Beč, a mnogi su ranijih dana raspravljali i što će biti s njim. 

1/18

Podsjetimo, tri koncerta u Beču, za koje se očekivalo da će privući 195.000 ljudi, otkazana su nakon što je tamošnja policija rekla da je spriječila napad 19-godišnjeg Austrijanca koji je namjeravao napasti obožavatelje bombom ili nožem.

Taylorina turneja "Eras" stigla je u Veliku Britaniju u lipnju, s nastupima u Edinburghu, Liverpoolu i Cardiffu, prije nego što je posjetila London na tri noći kada su se u publici našli premijer Keir Starmer i članovi kraljevske obitelji. Taylor Swift je trenutno ponovno na Wembleyu, a posljednji koncerti turneje zakazani su za Sjevernu Ameriku. Njezina turneja je prema izvješćima postala koncertna turneja s najvećom zaradom svih vremena.

 

VIDEO Baby Lasagna zapalio atmosferu na zadarskom Forumu

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije