Prekrasna oduvijek

Možete li vjerovati da je ovo legendarna manekenka?

heidi klum
Foto: Instagram
13.05.2014.
u 08:01

Možete li vjerovati da je ovo ona? Heidi Klum objavila je fotografiju na kojoj ima svega trinaest godina, a pokazala je da je i tada, u osjetljivoj adolescenciji, bila prava ljepotica...

Možete li vjerovati da je ovo ona? Heidi Klum objavila je fotografiju na kojoj ima svega trinaest godina, a pokazala je da je i tada, u osjetljivoj adolescenciji, bila prava ljepotica. Tada smeđu, kovrčavu kosu, ukrasila je ružičastom vrpcom, a na usne je stavila isti takav ruž. Imala je tada nešto punije lice, što se može vidjeti i na njezinim testnim fotografijama.

Danas Heidi izgleda nešto drugačije. Mršavija je, ima ravnu plavu kosu, tanja usta i nos. Zanimljivo je da je ova legendarna manekenka danas podjednako lijepa kao i nekada. Majka četvero djece i dalje je u izvrsnoj formi, radi punom parom te uživa u ljubavi s mlađahnim Vitom Schnabelom.

>>Seksi mlada Hrvatica oduševila Heidi Klum u showu 'Germany's next Topmodel'

Ključne riječi

Komentara 4

JO
jozomali
09:27 13.05.2014.

novinarčiću možemo shvatiti da je bila lijepa prije kao i sada....što je to spektakularno u tvom naslovu? osim tvoje gluposti galaktičkih proporcija?

DI
dokazano.istinito
08:12 13.05.2014.

ja mogu..ali to je sve pocelo tako od straha zbog jake Nijemacke,koja onda gubi dominaciju

Avatar nijeminišta
nijeminišta
09:53 13.05.2014.

baš dobro da ste stavili dvije iste fotke... da bolje shvatimo "članak"... jer zaista je teško na netu naći fotku ove manekenke... ima ih manje od dva milijuna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije