pratitelji oduševljeni

Možete li vjerovati da ova glumica ima 56 godina? Osim izgledom, javnost intrigira i skandalom s obiteljskim nasljeđem

Foto: PA/Pixsell
1/17
05.06.2022.
u 22:00

Osim što se proslavila ulogama u hitovima poput "Austin Powers" ili "Začaran", Elizabeth je razvila i poslovno carstvo, zahvaljujući svojoj ljubavi prema plaži i uživanju na suncu glumica ima i svoju marku kupaćih kostima i popratne odjeće

Britanska glumica Elizabeth Hurley (56) jedna je od onih na kojima ne bismo godine pogodili ni približno, a isto dokazuje svakom novom fotografijom na društvenim mrežama. 

U subotu je objavila fotografiju kako upija zrake proljetnog sunca u minijaturnom crnom bikiniju dok leži uz rub bazena s pogledom na more. A čini se kako je dvodijelni crni kupaći kostim iz neke od njezinih kolekcija jer ima karakteristične lančiće umjesto vezica.

Osim što se proslavila ulogama u hitovima poput "Austin Powers" ili "Začaran", Elizabeth je razvila i poslovno carstvo, zahvaljujući svojoj ljubavi prema plaži i uživanju na suncu glumica ima i svoju marku kupaćih kostima i popratne odjeće. A osim što, kako tvrdi, sama dizajnira komade, ona ih uglavnom i sama reklamira. 

"Najljepša žena na svijetu", "Prekrasna", "Zbilja savršena", "Nevjerojatno", pisali su oduševljeni pratitelji pod fotografijom. 

Podsjetimo, prošle godine javnost je zainteresirao skandal s nasljedstvom koje je uskraćeno njezinom sinu Damianu Hurleyju (20), kojeg je dobila s pokojnim poduzetnikom Stephenom Steveom Bingom. Naime, očeva obitelj dvaput ga je odbacila. Mladi maneken neće naslijediti ni novčića iz zaklade obitelji Bing jer tako žele njegov djed, milijarder Peter Bing i teta Mary, čije će dvoje djece naslijediti sav obiteljski imetak. Također, nisu izrazili želju ni upoznati ga otkako se rodio. Razlog je obiteljsko nasljedstvo, pusti milijuni funta koje je Damian s polusestrom Kirom (23) trebao naslijediti iz zaklade obitelji Bing. Naime, sud u Los Angelesu nedavno je uvažio žalbu njegova djeda, milijardera Petera Binga (90) i poništio prethodnu sudsku odluku prema kojoj je mladić trebao dobiti oko 250 milijuna dolara, a jednak iznos trebao je pripasti njegovoj polusestri, rođenoj iz veze Stevea Binga i tenisačice Lise Bonder Kerkorian.

VIDEO Kraj ljubavi! Shakira se oglasila o prekidu veze s Piqueom: 'Potvrđujemo da se rastajemo'

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije