oduševili publiku

Mrle objavio video iz kade nakon prolaska u finale Eurovizije: 'Ej ruljo u finalu smo'

Foto: Screenshot
1/11
09.05.2023.
u 23:33

- Ej ruljo u finalu smo - rekao je u kratkom videu u kojem leži u kadi u prepoznatljivom outfitu i uz pjesmu Mama ŠČ u pozadini. U opisu je napisao "Čupaj pi*ku" te stavio nekoliko emotikona traktora i hrvatske zastave.

Hrvatska je u finalu Eurosonga! Pjesma 'Mama ŠČ!' je prva pročitana od svih finalista, te ćemo tako Let 3 gledati i u subotu! Kulminacija je to prve polufinalne večeri izbora za pjesmu Eurovizije u kojoj se 15 zemalja natjecalo za plasman u subotnje finale. Mama ŠČ koju su Letovci izveli kao sedmi po redu odmah je izazvala lavinu reakcija na internetu, brojne šale i oduševljenje.

Let3 tako će predstavljati Hrvatsku u finalu najglamuroznijeg natjecanja prvi put nakon 6 godina i to na kakav način. Bez imalo napetosti, voditeljice su prozvale Hrvatsku kao prvu od deset zemalja koje su izborile plasman.

Odmah nakon prolaska u finale na Twitteru se javio i Mrle.

- Ej ruljo u finalu smo - rekao je u kratkom videu u kojem leži u kadi u prepoznatljivom outfitu i uz pjesmu Mama ŠČ u pozadini. U opisu je napisao "Čupaj pi*ku" te stavio nekoliko emotikona traktora i hrvatske zastave.

Druga u finalu je Moldavija, a treća Švicarska. Četvrti finalist je Finska  a peti Češka. Šesti polufinalist je Izrael, sedmi Portugal, osmi Švedska, deveti Srbija i kao posljednji u finalu su predstavnici Norveške. Valja napomenuti kako je redoslijed slučajan, a točan broj glasova po polufinalima bit će poznat nakon subotnjeg finala.

Ključne riječi

Komentara 1

LE
let3
00:42 10.05.2023.

ŠČepali su finale.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije