PRIJE POČETKA

Članovi naše delegacije bodre Let 3 u istim odijelima

Naša delegacija na Euroviziji
Foto: Privatni album
1/8
09.05.2023.
u 20:55

Šef delegacije Tomislav Štengl, direktor Dallasa Dario Draštata i ostatak ekipe obukli su odijela poput članova grupe, i za njih će navijati u Green Roomu.

Prije samog početka polufinala Eurovizije iz Liverpoola su nam se javili članovi naši delegacije, koji su pozirali s članovima Leta 3. Šef delegacije Tomislav Štengl, direktor Dallasa Dario Draštata i ostatak ekipe obukli su odijela poput članova grupe, i za njih će navijati u Green Roomu. 

Prije natjecanja nam se iz garderobe javio Damir Martinović Mrle i poslao svima da mantraju kako bi Letovci ušli u finale. 

- Želio bih poručiti svima da od sad pa do kraja emisije emisije ponavljaju ŠČ jer jedino takvom koncentracijom energije možemo pobijediti. Bit će jako teško, to vas upozoravam, zato krenite mantrati. Ako ne mantrate, nema pobjede. Zato krenimo sad zajedno: "ŠČ! ŠČ! ŠČ! ŠČ! - poručio nam je Mrle. 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije