Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADRŽALI JE NA PROMATRANJU

Mura Klara iz 'Braka na prvu' završila u bolnici: 'Pozlilo mi je'

Foto: RTL
1/19
28.06.2024.
u 21:20

Mura Klara je još jednom naglasila kako joj je Marko najveća podrška. Nakon izlaska iz bolnice planira otići na koncert Nede Ukraden u Varaždinu. Tome se, kaže, iznimno veseli budući da joj je glazbenica veliki uzor

Bivša kandidatkinja sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' Mura Klara ovaj tjedan završila je u bolnici. Kako je rekla za RTL.hr, pozlilo joj je pa su je nekoliko dana zadržali na promatranju. "Sad se osjećam bolje, sutra me puštaju doma", rekla je Mura Klara.  Podsjetimo, u  showu je upoznala ljubav svog života - Marka Ferkovića. Par se ubrzo zaručio i oženio, a Mura je priznala kako nikada nije bila toliko zaljubljena. Jednako zaljubljen je i Marko, koji je već prve večeri znao da će Mura biti njegova žena. Par trenutačno živi na dvije lokacije - Marko je u Rotterdamu, a Mura Klara u rodnom Čakovcu. 

Mura Klara je još jednom naglasila kako joj je Marko najveća podrška. Nakon izlaska iz bolnice planira otići na koncert Nede Ukraden u Varaždinu. Tome se, kaže, iznimno veseli budući da joj je glazbenica veliki uzor. - Osjećam se savršeno. Ne mogu opisati tu sreću – neodoljiv je osjećaj - rekla je Mura Klara za RTL nakon udaje za Marka. On nije skrivao sreću i dodao je: - Samo nadograđujemo naš odnos i uživamo u svakom danu zajedno. Jedno će vrijeme i dalje živjeti na daljinu, ali to neće utjecati na njihov odnos.

1/11

- Mislim da smo ovime danas dokazali da se stvarno volimo i da smo se već i u eksperimentu zbilja voljeli. Ovim činom sam joj samo htio dokazati svoju ljubav i ona meni vjerojatno svoju. Daljina je, ja mislim, najmanji problem što se tiče našeg odnos... Je mali problem, no mislim da ćemo mi to odraditi na dobar način - rekao je Marko. Priznali su i kako žele zasnovati obitelji, a čestitku im je uputila i Murina najdraža pjevačica Neda Ukraden. 

VEZANI ČLANCI: 

Prije zavjeta koje su jedno drugome izrekli u showu, Marko se svojoj dragoj obratio putem društvenih mreža. Marko je  podijelio dirljivi trenutak. "Postala si moj svijet", poručio je uz fotografiju na kojoj se grle. Markovi pratitelji poželjeli su im sreću. "Prekrasno vas je bilo pratiti! Želim vas svu sreću i da što prije živite skupa gdje god se dogovorite. Drago mi je da ste se pronašli i zaljubili", "Neka traje", "Sretno", "Neka vam se sve želje ostvare ! Puno zdravlja, sreće i veselja. Zaslužili ste, Marko i Mura", poručili su u komentarima. 

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije