Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 112
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kraljevska obitelj

Muž princeze Anne oglasio se o njezinu stanju: 'Dirnuti smo ljubaznim porukama podrške'

Foto: Reuters
1/13
26.06.2024.
u 23:30

Timothy Laurence sada se oglasio o njezinom stanju. "Ona je dobro, oporavlja se, hvala. Oboje smo duboko zahvalni medicinskom timu i bolničkom osoblju na njihovoj stručnoj skrbi te hitnim službama koje su bile tako divne na mjestu događaja", rekao je.

Britanska kraljevska obitelj susreće s brojnim zdravstvenim teškoćama, a ona o kojoj je javnost posljednje obaviještena je nezgoda princeze Anne (73) zbog koje je u bolnici. Njezin suprug Timothy Laurence sada se oglasio o njezinom stanju. "Ona je dobro, oporavlja se, hvala. Oboje smo duboko zahvalni medicinskom timu i bolničkom osoblju na njihovoj stručnoj skrbi te hitnim službama koje su bile tako divne na mjestu događaja", rekao je. "Oboje smo dirnuti ljubaznim porukama koje smo primili od toliko ljudi. To nam mnogo znači", dodao je.

Podsjetimo, princeza je zadobila lakše ozljede nakon što ju je ozlijedio konj na njezinom imanju u Gloucestershireu. Pretpostavlja se da je bila u večernjoj šetnji s konjima kada ju je jedan od konja ozlijedio, a točne okolnosti ovog događaja javnosti još nisu poznate. Princeza je u bolnicu primljena s lakšim ozljedama i liječnici su utvrdili kako je zadobila i potres mozga. Britanski mediji izvještavaju kako se princeza zbog potresa mozga ne može prisjetiti što se točno dogodilo jer ima problema s pamćenjem nakon što je ozlijeđena. Annein suprug i njezina djeca Zara Tindall i Peter Phillips su bili na imanju u vrijeme kada je ona ozlijeđena. Kralj Charles odmah je obaviješten o svemu što se dogodilo, a glasnogovornik palače je izvijestio javnost kako princeza neće obavljati svoje kraljevske dužnosti dok joj to liječnici ne dopuste. 

- Njezino Kraljevsko Visočanstvo ostaje u bolnici Southmead u Bristolu iz mjera predostrožnosti i ostaje na promatranju te se očekuje da će se potpuno i brzo oporaviti. Kralj je odmah obaviješten i zajedno s ostatkom kraljevske obitelji princezi želi brz i uspješan oporavak - poručuju iz palače. Nakon što su Kate Middleton, supruga princa Williama i kralj Charles javnost obavijestili kako im je dijagnosticiran rak većinu dužnosti i obaveza preuzeli su princ William i princeza Anne i njezino odsustvo je sada težak udarac za kraljevsku obitelj jer je nema tko zamijeniti. 

- Njezino Kraljevsko Visočanstvo šalje svoje isprike svima koji bi su računali na nju ovaj tjedan, jako joj je žao ako ih je razočarala - priopćili su iz palače. U posljednje vrijeme Anne je bila najaktivnija članica kraljevske obitelji jer je princ William smanjio opseg svojih obaveza kako bi bio uz Kate koja ide na kemoterapije te od siječnja nije u mogućnosti obavljati kraljevske dužnosti. 

VIDEO Gudački orkestar uz vodstvo Mateja Meštrovića zasvirao u splitskoj zračnoj luci

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije