Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
simpatični dvojac

Antonija Blaće i suprug Hrvoje slave poseban dan: Pogledajte što im je predložio Joško Lokas

Šibenik: Antonija Blaće u društvu supruga Hrvoja na godišnjici Društva Juraj Dalmatinac
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/8
26.06.2024.
u 13:22

Par je zavjete razmijenio na današnji dan prije devet godina u Crkvi svetog Marka u Zagrebu. Osim obitelji i prijatelja, ceremoniji su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života.

Jedna od najpopularnijih domaćih voditeljica Antonija Blaće (44) i njezin suprug, bivši vaterpolist Hrvoje Brlečić (40) danas slave devetu godišnjicu braka. Svoju sreću par je podijelio s pratiteljima na društvenoj mreži Instagram, gdje su si međusobno uputili lijepe želje. 

- I kako vam je nakon devet godina braka? Hvala ti što postojiš, ostani mi takva kakva jesi - savršena. Sretna ti godišnjica braka! - uputio je čestitku supruzi Hrvoje uz simpatičnu sliku na kojoj se mršti, a ona mu je ubrzo uzvratila. - Ljubav je to. Devet godina braka. Volim te ljubavi moja - napisala je Antonija i priložila galeriju fotografija nje i Hrvoja uslikanih na dan kad su izgovorili sudbonosno 'da'. Na fotografijama možemo vidjeti lijepu voditeljicu i Brlečića kako dijele zajedničke trenutke, ona u raskošnoj vjenčanici, a on u elegantnom crnom odijelu. Blaće je prethodno podijelila i video sa suprugom na kojem su uređeni posebnim filterom.

Interakcija dvoje supružnika izazvala je pozitivne reakcije njihovih pratitelja: - "Još uvijek nisam vidjela ljepšu vjenčanicu od tvoje. Sretna godišnjica!", "Možete bit primjer kako se voli i čuva", "Koje je to divno vjenčanje bilo. Nek vam je i dalje sa srećom", "Moji prekrasni ljudi! Čestitke!" - pisali su u komentarima na objave. Ispod zajedničkog videa javio se i Antonijin kolega Joško Lokas sa zanimljivim prijedlogom proslave godišnjice: - Napravite tulum, reprizu vjenčanja jer je bilo odlično - dao je ideju HRT-ov voditelj.

Inače, par je zavjete razmijenio na današnji dan prije devet godina u Crkvi svetog Marka u Zagrebu. Kako prenosi RTL, osim obitelji i prijatelja, ceremoniji su prisustvovale i brojne osobe iz javnog života poput bivše skijašice Janice Kostelić, voditeljice Marijane Batinić, Petre i Luke Nižetića, influencerice Andree Andrassy, glumca Hrvoja Klobučara i mnogih drugih. Za vjenčanu kumu Hrvoje je odabrao dugogodišnju prijateljicu Janicu Kostelić, dok se Antonija odlučila da za prijateljicu Jasminu Vukičević.  

VEZANI ČLANCI: 

 

Podsjetimo, Antonija i Hrvoje u ovo doba prošle godine posjetili su New York, a voditeljica je na svom Instagramu objavila i nekoliko fotografija iz tog čarobnog velegrada i otkrila koje su sve lokacije obišli.

New York photo dump 1. Dio. Znam da fotke izgledaju random, ali nisu. Ovo je samo djelić onoga što smo obišli u samo dva dana - poručila je voditeljica uz fotografije koje prikazuju kako sa suprugom uživa u istraživanju New Yorka.

Među prvim lokacijama koje su posjetili bili su Central Park, restoran Katz's Delicatessen, The Metropolitan Museum of Art, sjedište Ujedinjenih naroda, ali i vešeraj. Sve je kratko opisala uz simpatične opise

- Ostale fotke su samo naše napaćene noge i oči jer smo u dva i pol dana prošli skoro 100.000 koraka. Padamo s nogu, ali ne damo se, hodamo jer tako se tu živi. Vajbamo. A zašto slika nemam previše, pogotovo ne dobrih, jer svaku okinemo samo u nekom letu. Pa ne ispadnem dobro ni ja ni New York pa bi se trebalo namjestit, a to mi malo bude gubitak vremena. Ali probat ću, sad sam već ušla u ritam pa će biti lakše. Ljubim vas sve - zaključila je omiljena TV voditeljica.

VIDEO: Vatreni se gledaju na INmusic festivalu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije