Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Na Doru se prijavljuju pjevači kojima je slava važnija od pobjede

Martina Vrbos
VL
05.02.2010.
u 17:45

Kako Martini Vrbos ni dijete kojima je skinula silne kilograme, a promovirala ih je po svim medijima, nisu pomogle da bude primijećena, Dora je idealno mjesto da zapne ljudima za oko.

Izbor za pjesmu Eurovizije nekada je privlačio milijune gledatelja koji su s nestrpljenjem sjedili pred televizorom kako bi navijali za najboljeg predstavnika. Izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije danas se pretvorio u kičast cirkus na kojem se nepoznati pjevači žele progurati u prve glazbene redove, a stari izvođači vratiti zvjezdani sjaj.

Jedno staro ime izabralo je Doru za svoj ponovni proboj. Kako Martini Vrbos ni dijete kojima je skinula silne kilograme, a promovirala ih je po svim medijima, nisu pomogle da bude primijećena, Dora je idealno mjesto da zapadne ljudima za oko.

– Otpjevat ću pjesmu “Ti i ja” koja se u originalu zvala “Pisma jednog muškarca”. Napisala sam je na molbu mog dragog prijatelja Ivora Vucelića koji je tražio da u  stihove prenesem njegove emocije prema njegovoj dragoj Miji Kovačić. Nakon što sam tu pjesmu prije godinu dana otpjevala u kazalištu gdje su bili samo Mia, Ivor i Bojan Šalamon Shalla i njegova djevojka, svi su zaključili kako je stvar odlična. Eto, u tom trenutku rodila se ideja da je moramo predstaviti široj javnosti – objašnjava Martina Vrbos, koja je za takvu odluku dobila i blagoslov ljubavnog para. Martina je mogla objaviti tu pjesmu na nekom prigodnom CD-u za Valentinovo, ali uvjerena je kako je Dora izvrsno mjesto da je ljudi napokon primijete, a ne bi se žalila ni da pobijedi. 

– Ništa ne radim površno, pa se i nastupu na Dori maksimalno posvećujem i naravno da priželjkujem pobjedu – iskreno će riječka pjevačica koja i ovim putem moli ljude da glasuju za nju jer iza sebe nema “neke Ninčeviće i Buljane koji joj štite leđa”. 

Dok je Martini izvrsnu promidžbu napravio par Kovačić-Vucelić, djevojkama iz Feminnema, koje će ove godine treći put okušati svoju sreću na Dori, reklamu posljednjih dana radi Pamela Ramljak koja se odlučila razvesti od supruga Stojana Rakića. U posljednjih godinu dana više su nas zabavljale nesporazumima unutar grupe nego pjesmama. Prošle su godine tako nastupale s Nikol Bulat, a ove godine na pozornici Kristalne dvorane hotela Kvarner nastupaju s novom članicom Nikom Antolos.

To što su fanovi Eurovizije svrstali našu pjesmu “Lako je sve” na prvo mjesto nama je svojevrsna pobjeda. Ako i ne pobijedimo, bit će to dobra promocija za nas jer se domaće stvari ne vrte previše na nacionalnoj televiziji – kaže Pamela. Dobro zaleđe stoji i iza Filipa Dizdara, brata Natali Dizdar, koji je također odlučio okušati sreću na Dori. Pitku pjesmu “Sunce” ljubavne tematike i bržeg ritma napisao je Aljoša Šerić, a Natali joj je dala izvrsnu ocjenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije