Slavonia band:

Na našim koncertima najvažniji i najglasniji dio publike su žene

slavonia
Slavonia band
14.07.2013.
u 11:00

– To bi definitivno predstavljalo veliki izazov iako nisam siguran da je to ono što žarko želimo. Nastup na Eurosongu donosi puno oprečnih mišljenja i negativnih komentara, ma o kojem se izvođaču radilo.

Komentar s najviše “lajkova” na novom singlu grupe Slavonia banda “Prokleto je” postavljenom prije tjedan dana na YouTubeu kaže: “Da dečke pošaljemo na Eurosong, rasturili bi ih bez pardona!”. A što o tome misli petorka Dario Vidović, Branko Ilakovac, Dražen Ančić, Alan Kladarić i Tomislav Klasan, okupljena u bendu koji odlično spaja tamburu i pop zvuk?

– To bi definitivno predstavljalo veliki izazov iako nisam siguran da je to ono što žarko želimo. Nastup na Eurosongu donosi puno oprečnih mišljenja i negativnih komentara, ma o kojem se izvođaču radilo. A i ugled Eurosonga dosta se srozao zadnjih godina, pa ne predstavlja neku relevantnu dimenziju i vrijednost – govori pjevač Branko Ilakovac. Kao i mnoge druge hitove Slavonia banda, i najavni singl nadolazećeg albuma “Prokleto je” potpisuje Boris Đurđević, član grupe Colonia.

– Kako kaže izreka, a nadam se da se Boris neće naljutiti, ‘zašto mijenjati konja koji pobjeđuje?’ Ključ naše dobre suradnje sigurno leži i u istom porijeklu, i Boris je poput nas Slavonac, Vinkovčanin, a njegov glazbeni talent prepoznat je i u svjetskim okvirima – kaže Ilakovac. Uskoro snimaju i videospot za novu pjesmu, a u njemu možda ugledamo još jednu hrvatsku misicu kao što im je u jednom spotu bila gošća i bivša Miss Hrvatske Ivana Vasilj. – I atraktivne misice u našim spotovima pridonose našoj popularnosti – kaže pjevač. Žene su, dodaje, na njihovim koncertima najglasniji dio publike.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije