Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne odustaje

Na novim fotkama slavnog glumca (61) vidi se velika promjena, evo kako se pokušava pomladiti

Foto: Profimedia
1/12
23.11.2023.
u 15:44

Ovaj put se čini da Tom Cruise nije išao samo kod estetskog kirurga, već se pomladiti pokušao i novom frizurom. Glumac koji je zagazio u sedmo desetljeće tako sada ima bujnu dužu smeđu kosu prošaranu svijetlim pramenovima.

Holivudski glumac Tom Cruise (61) posljednjih godinu dana iznenađuje izgledom svoga lica gdje god da se pojavi pa su se tako krajem prošle godine proširile glasine da je bio i na zahvatima pomlađivanja. Fotografije s premijere njegova filma "Nemoguća misija" iz Australije pokazale su da se, po svemu sudeći, Tom ponovno "osvježio" novim estetskim korekcijama, a u nekim je trenucima djelovalo kao da mu je i teško nasmijati se.

Ipak, ovaj put se čini da nije išao samo kod estetskog kirurga, već se pomladiti pokušao i novom frizurom. Glumac koji je zagazio u sedmo desetljeće tako sada ima bujnu dužu smeđu kosu prošaranu svijetlim pramenovima. Nije poznato je li takvu odluku donio zbog nove uloge, ali fanovi baš nisu pretjerano oduševljeni ovom promjenom. 

 

Inače, kada je krajem prošle godine viđen sa svojim sinom Connorom na bejzbolskoj utakmici u Oracle Parku u San Franciscu,  iznenadio je fanove pojavom. Brojni su primijetili kako mu lice izgleda pomalo nateknuto i crveno, a pisalo se i da je otišao na poneki zahvat kao i ranije jer mnogi vjeruju da je njegov mladenački izgled rezultat toga. 

O njegovu izgledu kasnije se oglasio i plastični kirurg Richard Westreich za The Sun.
- Moguće je da je Tom Cruise tijekom godina potrošio i do 50 tisuća dolara na kozmetičke tretmane. Sve u svemu, mislim da Tom tek počinje sa zahvatima. Uoči dodjele Oscara njegovo čelo bilo je glatko kao ogledalo. Njegove obrve također su pozicionirane malo niže nego obično. Ako se botoks nanosi intenzivno, onda obrve mogu pasti, a sve ovo djeluje mi kao prilično puno botoksa na njegovu čelu - izjavio je nedavno. 

VEZANI ČLANCI:

A spomenimo i to da su mediji pisali kako Cruise koristi "prirodni botoks" u vidi izmeta slavuja. Tvrdi kako mu taj namaz koji stavlja na lice preko noći pomlađuje lice i ostavlja prirodan izgled. 

Slavni glumac rekao je da je sedmi nastavak franšize Nemoguća misija "doista epska avantura".  Holivudska zvijezda rekla je da je film u dva dijela napravljen uz kulminaciju svih njegovih vještina i da će čak i oni koji nisu upoznati s franšizom imati "epsku avanturu".  "(Ovaj film) je bio vrhunac svih mojih vještina...Puno toga se događa...najvažniji dio je snimanje i prenošenje priče", rekao je Cruise koji u filmu Nemoguća misija 7 ponovno utjelovljuje Ethana Hunta dok Snage za nemoguću misiju (IMF) nastoje ući u trag zastrašujućem novom oružju koje prijeti cijelom čovječanstvu.

VIDEO Atraktivna zvijezda 'Spasilačke službe' izgled je uništila ovisnošću, sad je neprepoznatljiva

1/16

U sedmom nastavku uz Cruisea glume Simon Pegg, Hayley Atwell i Ving Rhames. Govoreći na londonskoj premijeri filma u četvrtak, Cruise je rekao da je sanjao da će snimati filmove još dok je bio dijete te da se posvetio prihvaćanju novih izazova i učenju novih vještina.

VIDEO Nives Celzijus o odnosu s Dinom Drpićem: 'Ne plaća alimentaciju jer ne radi, napali su me zbog toga'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije