eric mccormack

Nakon 26 godina braka razvodi se zvijezda serije 'Will i Grace' koju su obožavali i Hrvati

Foto: Profimedia
1/5
23.11.2023.
u 09:50

Papire za razvod predala je njegova uskoro bivša supruga Janet Holden. Kako pišu strani mediji razlog razvoda su nepomirljive razlike. Holivudska redateljica koja se za McCormacka udala 1997. godine nije navela datum razdvajanja.

Eric McCormack zvijezda serije 'Will & Grace' razvodi se nakon 26 godina braka. Papire za razvod predala je njegova uskoro bivša supruga Janet Holden. Kako pišu strani mediji razlog razvoda su nepomirljive razlike. Holivudska redateljica koja se za McCormacka udala 1997. godine nije navela datum razdvajanja. 

Janet također traži i alimentaciju za uzdržavanje te želi osporiti sudu mogućnost da alimentaciju za uzdržavanje daju McCormacku. Kanadski glumac, poznat po ulozi Willa Trumana u hit seriji koju smo gledali i u Hrvatskoj, i Holden imaju 21-godišnjeg sina  Finnigana Holdena McCormacka. Nije poznato jesu li Janet i Eric potpisali predbračni ugovor. 

Foto: Profimedia

Par je zadnji put zajedno viđen u srpnju ove godine na zabavi na Broadwayu. Zajedno su bili i na partyju Eltona Johna u ožujku. Eric je tada bio odjeven u crni smoking dok je Janet na sebi imala haljinu bordo boje. Svi su mislili da su još uvijek zaljubljeni kao prvog dana. Janet i Eric upoznali su se 1994. godine na setu serije  'Lonesome Dove' u Kanadi. 

VEZANI ČLANCI:

- Upoznao sam suprugu 1994, godine na snimanju serije. Bila je pomoćni redatelj. Baš sam prekinuo jednu vezu i nije mi bilo za vjerovati. Hodao sam s glumicama, ali Janet je bila drukčija. Nosila je traperice i vozila kamion - rekao je 20017. za medije o početku njigove veze Eric.

GALERIJA Zvijezda 90-ih snimljena kako prodaje kuhani grah i puricu s mlincima na Dolcu

1/17

Nakon što su se zaljubili tajili su vezu, no 1995. odlučili su otkriti da su zaljubljeni. Sudbonosno 'da' izrekli su 3. kolovoza 1997. godine. Pet mjeseci nakon toga, McCormack je dobio ulogu u seriji 'Will i Grace' koja ga je proslavila. 
- Mislim da sam imao sreće što sam postao poznat tek u tridesetima. Da se to dogodilo ranije vidjeli bite me kako ispadam iz klubova. Mislim da sam se bolje ponašao kao ljudsko biće jer sam već bio u braku kad je to sve počelo - zaključio je ranije. 

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države. Pun mi je klinac mikrofona i pijanih ljudi'


 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije