Čestitaju joj na hrabrosti

Na temu pobačaja oglasila se i Borna Kotromanić i poslala poruku Škori

Foto: Patrik Macek/Pixsell, Matija Habljak/Pixsell
1/7
28.06.2020.
u 12:02

Odradila sam više za natalitet Hrvata nego Škoro sa svojom demagogijom i potencijom, između ostalog je Borna poručila.

Miroslav Škoro na temu pobačaja u sučeljavanju u studiju Večernjeg lista je rekao da u slučaju silovanja bi žena trebala dogovoriti s obitelji što učiniti ako zatrudni i ta njegova izjava razbjesnila je žene u Hrvatskoj koje su mu na društvenim mrežama pokazale srednji prst. Poruku Škori poslala je i Borna Kotromanić.

- Rodila sam četiri sina, hrvatska državljanina. Prije braka sam imala jedan abortus. Ne, nisam bila djevica. I u braku sam imala jedan spontani pobačaj. Odradila sam više za natalitet Hrvata nego Škoro sa svojom demagogijom i potencijom - poručila je Borna. Svojom iskrenom porukom Borna je oduševila mnoge žene koje su joj čestitale na hrabrosti i ovako iskrenoj poruci.

1/8

- Bravo hrabra ženo. Da je više takvih poput tebe bez dlake na jeziku. Koja iskrenost. Svaka čast - napisali su joj obožavatelji. Podsjetimo i bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović reagirala je na izjavu Miroslava Škore i Nine Raspudića o pobačaju u slučaju kada su žene silovane. Vidim kako mnoge žene danas šalju selfije “srednjeg prsta”. Da, u normalnim okolnostima to je nepristojno, ali u ovim okolnostima to je znak ne samo političkog protesta, već odluke o tome kuda ide naše društvo. Upravo zbog toga i ja dižem srednji prst – rekla nam je tada Kolinda Grabar-Kitarović i dodala:

– Uvijek za život! Uvijek kad je to moguće. Ali i za život koji ima pravo na izbor. Bez pritisaka okoline. Bez stigmatizacije. Bez patrijarhalizma.

VIDEO Škoro i Jandroković o pravu na pobačaj: "Zalažem se da se život štiti od njegovog začeća."

 

Komentara 67

KO
komunikolog
12:22 28.06.2020.

Što je ono po struci i sposobnostima Borna Kotromanić? Podsjetite me?

Avatar Vrijeme
Vrijeme
13:36 28.06.2020.

Kad vidim tko Skoru napada dodje mi da mu dam glas iako nisam to mislio. Gadi mi se ovaj materijalisticki-hollywoodski-feminizam, koji u potpunosti nema samokritike.

AP
ante_pustinjak
14:10 28.06.2020.

osoba koja zagovara pobačaj nosi dijamantni križ na prsima! može li biti veće perverzije?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije