Stiže roda

Na veselje sina Ivana, obitelj Mirka Filipovića uskoro će dobiti prinovu

Mirko Filipović
Davor Puklavec/Pixsell
15.06.2010.
u 09:15

Već dva mjeseca Klaudija Filipović je trudna. Početkom 2011. godine njihov sedmogodišnji sin Ivan dobit će brata ili sestru.

Već dva mjeseca Klaudija Filipović, supruga hrvatskoga borca Mirka Filipovića, je trudna. Početkom 2011. godine njihov sedmogodišnji sin Ivan dobit će brata ili sestru. Prijateljicama je, donosi tjednik Extra, povjerila da očekuje drugo dijete.

Mirko, kojeg često gledamo u ringu, inače je pažljiv otac i obožava provoditi vrijeme sa svojim sinom. Prije dvije godine Ivana je iznenadio time što je u njihov dom u Gajnice doveo akcijskog junaka - Jeana Claudea Van Dammea. Belgijac je Mirka htio upoznati jer ga je zadivilo njegovo umijeće u borlačkim vještinama.

Ivan još nijednom nije oca vidio kako se bori, a njegova mama je prije nekoliko godina izjavila da jedva čeka kraj Mirkove karijere.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
10:06 15.06.2010.

Mirko neka je sa srećom i da Bog da, da bude sve OK!

OR
orisis
09:24 15.06.2010.

Nek otvori svoj kafic :Cro Cop pa nek pijanci uvjezhbavaju desnice dizhuchi flashe piva....

DU
Deleted user
09:24 15.06.2010.

e sad jbga neki dan je reko da živi ko pas

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije