62. rođendan

Treniram do pet puta tjedno, ali ljubav je pravi recept za vitkost

nada abrus,mila elegović
Foto: Žarko BašićPIXSELL
21.12.2013.
u 15:42

Entuzijazam i pozitivan stav s kojim glumica Nada Abrus pristupa životu nešto je na čemu joj mnogi mogu pozavidjeti. U četvrtak je s ponosom slavila 62. rođendan premda i sama kaže da se ne osjeća kao da je već toliko ljeta iza nje.

– Kad me netko pita za godine, kažem da imam onoliko koliko oni vide da imam. Volim se šaliti da sam stala na 50, ali nisam jedna od onih žena koje se boje starenja – veli glumica. Tajna njezina izgleda nije u kremicama i kozmetičkim tretmanima.

– Ma kakvi botoksi i zatezanja kože. Uvijek kažem da mi je trebalo puno godina da skupim svoje bore da bi ih se tek tako lako odrekla. Volim sport. Zumba, teretana, joga... Nastojim pet puta tjedno vježbati, ali sve ovisi o poslovnom rasporedu – kaže Nada. I taman kad pomislite da je trik za vitkost samo u sportu, splitska glumica dodaje: – Imam i predivnog sina Luku, koji me ispunjava. Naravno, i ljubim. Nema bez ljubavi ništa – kaže, no o kome je riječ, ne želi otkriti. Nikada se nije ustručavala jesti sve što voli pa će se tako i ovih blagdana na njezinu stolu naći raznih delicija. – Kao prava Dalmatinka, na Badnjak pripremam bakalar i fritule, a za Božić jedemo puricu. Pokloni su već spremni, volim ih primati, ali više davati – otkriva glumica.

>>Nada Abrus - postala zločesta Valerija

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar messerschmidt
messerschmidt
10:41 23.12.2013.

Dok ju ne vidimo u bade kostimu, ne vjerujmo pričama o njenih 5 puta tjedno.

Avatar billybull
billybull
20:11 21.12.2013.

ako se radi o osobi lijrvo na fotografiji, osobno bih rekao da ima vise od 62, I to puno...no s druge strane I severina laze o godinama, pa zasto nebi I drugi?

MM
marlies.mohn
09:34 22.12.2013.

a tko je ta glumica?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije