Nagrade MTV-a

Nagrade MTV-a: Lady Gagi trinaest, a Eminemu osam nominacija

eminem
Pixsell
04.08.2010.
u 12:36

Lady Gaga je sa spotovima „Bad Romance“ i „Telephone“ nominirana, između ostalog, u kategorijama najbolji ženski video, najbolji pop video, najbolja koreografija i video godine.

Lady Gaga i Eminem osvojili su najviše nominacija za ovogodišnje nagrade MTV VMA. Pop zvijezda ima ih čak 13, dok je slavnom reperu pripalo osam nominacija. Dodjela nagrada održat će se 12. rujna u Los Angelesu.

Lady Gaga je sa spotovima „Bad Romance“ i „Telephone“ nominirana, između ostalog, u kategorijama najbolji ženski video, najbolji pop video, najbolja koreografija i video godine. Eminemu se pak za spot „Not Afraid“ smiješe nagrade za najbolji muški video, najbolji hip-hop video i video godine.

Glazbeni mogul Jay-Z i proteklih je godinu dana mnogo radio pa se i on našao na listi kandidata za prestižnu nagradu MTV-a, a nominiran je u četiri kategorije. Njegova supruga Beyonce pretekla ga je jednom nominacijom više.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije