družile su se godinama

Najbolja prijateljica otkrila nepoznate detalje o Ivani Trump: 'Bojala se. Nije izlazila iz kuće'

Foto: Profimedia
1/13
15.07.2022.
u 11:06

Nikki je otkrila da je Trump trebala ići na prvo putovanje otkako je počela pandemija baš ovaj tjedan. S Ivanom se družila dugi niz godina, a prisjetila se i kako su se upoznale.

Nikki Haskell (80), najbolja prijateljica Ivane Trump potpuno je šokirana smrću bivšeg modela i poslovne žene s kojom se družila godinama. Nikki je otkrila da je Trump trebala ići na prvo putovanje otkako je počela pandemija baš ovaj tjedan. 

"Trebala ići u St. Tropez. Ovo je trebalo biti njezino prvo putovanje otkako je počela pandemija. Bojala se da ne dobije virus" kazala je Haskell. 

S Ivanom se družila dugi niz godina, a prisjetila se i kako su se upoznale. 

"Bila je moja najbolja prijateljica. Upoznala sam je iste noći kada je ona upoznala Donalda Trumpa. Ne mogu vam ni opisati koliko je bila fantastična, sjajna prijateljica i najnevjerojatnija, inspirativna osoba", izjavila je. 

Nikki je komentirala i kako Ivana uopće nije izlazila za vrijeme pandemije. 

"Odlazila je samo od svoje kuće do restorana iza ugla. To je to" izjavila je. 

Također tvrdi da su se ona i Trump dogovarale da idu na put oko svijeta iduće godine. 

"Razmišljale smo da u siječnju i veljači odemo na put oko svijeta. Jednostavno ne mogu vjerovati" izjavila je kroz suze shrvana Nikki. 

Inače, Ivana Trump u četvrtak je pronađena mrtva u svom domu u New Yorku, a kako prenose strani mediji preminula je nakon što je pala niz stepenice u svojoj kući. Tog dana imala je zakazan redovan termin kod svog frizera, a nakon što se nije pojavila u zakazano vrijeme pozvana je policija koja je 73-godišnju Ivanu pronašla na dnu stepenica u njezinom domu i bila je bez svijesti.

Zasada nije poznat točan uzrok smrti, ali sumnja se kako je možda imala srčani udar koji je izazvao pad ili je jednostavno pala i pad je bio koban i uzrokovao je smrt. Tog dana Ivana se pripremala za odlazak na odmor u St. Tropez.  - Bio je to vrlo tužan dan, vrlo tužan dan - rekao je Eric Trump dok je napuštao majčin dom u Upper East Sideu u blizini Central Parka. Posljednji put je Ivana viđena živa u srijedu u 16.30 sati kada su njezina domaćica i pomoćnica napustile dom, rekao je za strane medije izvor blizak obitelji. 

Policija je rekla da su Ivanu u 12.40 sati pronašli policajci koji su bili pozvani u njezinu kuću u New Yorku, piše New York Post. Istraga i obdukcija će pokazati je li uzrok smrti srčani zastoj ili pad, rekli su u policiji. Ivana je posljednji put snimljena u javnosti u New Yorku 22. lipnja, kada je viđena kako napušta svoju kuću na Upper East Sideu i i društvu prijatelja odlazi u frizerski salon. 

 

VIDEO Ivana Trump pronađena je mrtva u svom domu u New Yorku

Ključne riječi

Komentara 1

ZD
zdenkoj
15:01 15.07.2022.

Super eto se sačuvala od koronke.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije